Kojící kloboučky

Otázku položila: Anonymní uživatelka #43662 8.7.2011 14:51

Jaký máte názor a zkušenost s kojícími kloboučky ? A je možné je používat prakticky pořád - i když jsou bradavky bez potíží a nejsou nijak bolavé ? Nebo je to zbytečné a spíše to vadí tomu kojení ?

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • já kloboučky používala u prvního mimča a pak když jsme měli laktační krizi tak jsem se naučila bez toho, ale je to víc bolestivé než si prsa zvyknou. Ted - jelikož mám ploché bradavky jsem nosila i formovače bradavek ale stjně kojím s kloboučkama protože to tak nebolí, ale občas i bez (když ho v noci nemůžu najít:))) ale jen proto, aby to tak nebolelo bych je nepoužívala pokud je nepotřebuješ..

  • Kojila jsem s kloboučky první měsíce, pak se malému podařilo chytit bez nich, tak jsem je nepoužífvala. Ale jinak asi není problém s nimi kojit stále. Když to vyhovuje tobě i mimču...

  • Mně daly klobouček v porodnici sestřičky, prý se tak mimčo lépe naučí se přisát a jde mu klobouček v podstatě vnutit do pusinky, pak už se zapojí sací reflex. Bradavku jen tak vnutit nejde. Ale jak se malá naučila přisávat se sama, tak jsem to používat přestala. Ale určitě to ničemu nevadí, když se používá pořád.

  • mě právě říkala jedna laktační poradkyně - jak jsme měli laktační krizi že se mám naučit kojit bez kloboučků, prý i to způsobuje laktační krizi. Nevím, myslím že pokud laktační krize není, můžeš s něma kojit pořád. mě to vyhovuje, spíš mám problém když mi někde "zapadne" ho někde najít:) hlavně v noci:)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 213 otázek, kterým se dostalo 271 561 odpovědí a 409 739 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist