Kojení a pití rozpustné kávy

Otázku položila: di7di 19.2.2012 11:01

Ahojky,chtěla jsem se zeptat na váš názor a třeba zkušenosti...malému bude 29.2. půl roku...piju 2 kávy-rovnou lžičku do hrnečku,který je něco mezi čtvrtlitrem a půllutrem.Jedno si dám dopolodne a druhé odpoledne cca kolem 15h.Kolem 19h začne pinďa brečet-chce se mu spinkat,ale dá mu to práci usnout- (to si pravidelně každý den dá svou půl hodinku) Přes den žadný problém,ani večer po vykoupání (mezi 20-21h) to ho vykoupu,nakojím ho a dám do postýlky,chviličku si tam "povídá" s plyšákem a usne a spinká cca 6-7h.Včera mi malého dědeček řekl,že když jsem blbá a musím pít kafe,tak ať se pak nedivím,že má malý problém usnout.Už mi to řekl asi před 2 měsíci jednou,tak jsem 4 dny kafe nepila a bylo to stejný.S manželem si myslíme,že to tím kafem není,že spíš je to tím pařákem co tu naši mají-celý den kromě procházek být v 25 stupních asi taky není žádný med.Snažili jsme se ho s manželem a babičkou střídavě uspat-kočár a náručí,ale asi po hodině jsem to vzdala,vzala jsem ho babi z náručí a šli jsme k nám tam máme 20 stupňů a malej se ulkidnil a šel spinkat až po vykoupání.Děkuji za vaše názory a popřípadě rady.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • lulatko19.2.2012 11:38

    Já myslím, že to tím kafem nebude. Spíš bych to tipovala na změnu režimu a třeba tu půlhodinku už nepotřebuje. Jestli je unavený, spíš bych upravila tedy již režim, dřív ho nakrmila a okoupala a dala ho již řádně spinkat.

  • Kafem by to být nemělo, dva šálky se mohou při těhu i kojení, i když já osobně jsem velký kafař, ale v těhu a kojení jsem se kávy opravdu vzdala a piju jen Caro a těch pak vypiji i více. Ale děti obecně snáší špatně změnu prostředí i režimu, spíš bych to viděla v tom, když jsem na návštěvě u jedněch nebo druhej prarodičů, kluci jsou také rozhození. Uzpůsob se změně a bude to ku spokojenosti všech....

  • Ahoj, já se tedy snažím kafe nepít, piju caro, občas kapučíno a to po ráno, malej je nespavec. Ale nemyslím si, že by to mělo takovej vliv, když bez kafe je to stejný, nevím jestli Ti to řekl tvůj otec a nebo tchán, no mě tchán říct, že jsem blbá, tak mu taky něco řeknu. Jinak malej je horkokrevnej po tatínkovi, takže nesnáší teplo, já jsem doma víc oblečená než on, teta mi jednou řekla, máš ho málo oblečenýho, já že to nemá rád, to ti jako řekl (je mu půl roku), tak říkám, že má pak hrozně horkou hlavičku a je protivnej, tak v ložnici netopíme vůbec a v obýváku rozhodně ne na 25 stupnu. Někdy když je malej protivnej, tak mu prostě sundám punčocháče nebo tepláčky a je klid, některá miminka nemají rádi teplo. Můj brouček skoro přes den nespí, jen ráno v košíku a pak jenom v kořárku, večer usne v postýlce, ale přes den, tam jen řve. Nejsem typ nechat vyřvat, tak ho prostě hodím do kočárku a jdeme. Doma to byl boj, když byly mrazy, tak to bylo hrozný, uspávala jsem v kočárku na chodbě.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 223 otázek, kterým se dostalo 271 581 odpovědí a 409 749 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist