Kojenecký čaj

Otázku položila: Bývalá uživatelka #212 11.4.2011 10:15

Mám dotázek, kojím už pátý měsíc, malý je ale už přes noc asi hladový, budí se po 1,5 hodině a už ani nespí jak spával ty 4-5 hodin, to měl vždy tak od osmi večer, teď dá maximálně 2,5 hod. Může to být hladem?
Otázka se týká, pokud budu pravidelně pít kojenecký čaj můžu ovlivnit jeho hlad a nebo to je jen, aby se mléko tvořilo?
Děkuji moc za odpověď.

Čaj jsem myslela "kojící" :-)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ahoj,
    nemusí to nutně znamenat, že mu kojení nestačí- může mít teď i menší spurt. Takže ho nakoj tak jak si přeje a zas se to srovná.
    Nevím, co myslíš kojeneckým čajem- asi jsi myslela kojící čaj- ten obsahuje látky podporující tvorbu mléka. Ale nejvíc se tvorba mléka podpoří častým kojením.

  • Ahojky,myslím,že tohle čajem neovlivníš,že je jen na tvorbu mléka.Naše malá se taky takhle budila,přešlo ji to asi v roce.Možná by ses mohla podívat na www.kojeni.net.Mně tyhle stránky dost pomohly.Moje dr.mi tenkrát,když jsem jí to říkala,odpověděla,že kojené děti se takhle často budí a že se to musí vydržet.Třeba má růstový spurt.Držím ti palce ať to zvládneš.

  • Ahojky,
    neboj, nejsi v tom sama, my tohle buzení máme už asi měsíc, malýmu je teď 5,5 měsíce. Nejdýl vydrží tak od osmi do půlnoci, pak se taky budí od 1,5 - 2,5 hoďky. Mně se ale zdá, že spíš nemůže zabrat, když se malinko probere, protože vždy pije jen z jednoho prsu a u něho usne. Kdyby měl hlad, tak to určo dá hodně najevo :-) Kojící čaje piju už od začátku, k tomu i meltu a chce to opravdu dostatečný přísun tekutin, 2-3 litry, podle počasí i víc.

  • já dávala na noc od 4. měsíce Hami Hajaja a spali jsme opět celou noc...ale záleží na každém, že:)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 231 otázek, kterým se dostalo 271 617 odpovědí a 409 753 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist