Kojenecké lehátko

Otázku položila: Bývalá uživatelka #103924 27.9.2016 10:14

Ahoj holky,

chtěla bych se Vás zeptat, pořizovali jsem pro miminko kojenecké lehátko?
Slyšela jsem názor, že ho kupovat nemám, že miminko mi pak nebude chtít spát v postýlce. Jaké máte zkušenosti? Děkuji

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • trinetka27.9.2016 10:34

    Ja mam pro malou dodneska houpatko, nikdy v nem netravila vic jak 10% casu z dne, spava mi normlane v postylce sama uz od porodu..

  • My ho měli. Hodilo se, když jsem potřebovala uvařit a malá nechtěla být sama v postýlce. Pak jsme využili na první prikrmy, když sama neseděla. Ale nemělo by tam mimi trávit moc času :-p

  • Taky ho máme, ale ne na spaní. Mám ho v kuchyni, kde se mi nic jiného nevejde a malé stačí moje přítomnost v místnosti, když si potřebuju v kuchyni dodělat práci. Teď ji v něm i krmíme. V postýlce spí normálně.

  • Podle mě je to dobrá věc používali jsme ho do roku a pul, mame s vetsi nosnosti na zacatku kdyz byla mala neklidna houpala jsem ji aby se uklidnila, pri vareni jsem ji mela stale u sebe pozdeji na prikrmy když ještě neseděla a ještě nedávno v nem byla zvykla rano snídat a houpat se, ted uz je z nej kresilko pro starsi deti kde se sama sem tam pohoupe, takže ja ho využívala dlouho :-)

  • Veronika3227.9.2016 13:26

    Jani, mám jej, využívala jsem když jsem potřebovala uvařit, umýt nádobí a nebo při společných obědech s drahou polovičkou a potom jsem jho hodně používala s prvními příkrmy, když ještě malá neseděla. Dávaly jsme tam různé hračky na zabavení a bylo to v pohodě:-)

  • sisterrys27.9.2016 11:51

    Mám ho půjčené, používat jsem ho začala od 2,5 měsíce, do té doby nebylo třeba. Malý je v něm jen občas, když vařím, myji nádobí a už si nechce hrát sám. Na tyto chvíle jsem za něj ráda. Na spaní bych ho nepoužívala. Když dítě spí, nepotřebuje být s tebou v jedné místnosti.

  • Ja jsem lehatko nemela.varila jsem vzdy kdyz mi mala spala v postylce nebo vecer... Lehatko jsem nepotrebovala, na prvni prikrmy jsem ji mela ve vajicku.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 149 otázek, kterým se dostalo 271 330 odpovědí a 409 601 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist