Kojenecké láhvičky

Otázku položila: Bývalá uživatelka #2707 31.10.2012 13:31

Ahoj maminky,poraďte mi,jaké jsou dobré kojenecké láhvičky pro mimčo 5.měsíců na mléko a pak,i na kašičku.Mám avent,ale ráda vyzkouším i jiné.A jak je to s číslováním saviček?Děkuji za rady.

Ahoj dívky,holky,dámy a paní,
moc vám děkuji za rady a tipy,dost jsme mi poradily.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Martasek8931.10.2012 13:36

    Doporučím skleněnou, lépe se udržuje a jednu plastovou, případně pak hrneček, ať si dítko může držet samo :) Pro 5-i měíční dítko je číslo jedna, od 6 měsíců číslo 2 :) A kašičku bych dávala spíše lžičkou. Pro lahvičku je třeba pak mít větší otvor, aby to proteklo, když bude řidší.

  • Já se kloním víc k plastové, používali jsme od Aventky ten tvrdší plast - mimi si s ní začne postupně hrát a skleněnou jsem se dát do ručičky bála - navíc je i těžší. Měla jsem Mam láhev, ale zdálo se mi, že tam ten vzduch zůstává a ke konci pití způsobuje podtlak, takže se tíž pilo.
    Kašičku jsem dávala na lžičce - koupila jsem special dudlík na kaši, ale byl dělaný jinak než mlékový a malý jej nechtěl používat. Také jsem zkusila mlékový malinko zvětšit, ale taky neúspěch, ani mléko s kaší (už míchané, v těch krabičkách) mi z lahve nepil.

  • za mě jedině avent. Tchyně mi koupila jednu od Nuku, druhou Boček a jedna byla otřesnější než druhá. kaše jedině lžičkou malý mi to z flašky nikdy nechtěl i když jsem to párkrát zkoušela, prostě jsem prostřihla větší dírku do dudlíku, ale vím že existují speciální dudlíky u kterých je to napsané že jsou na kaši. Nejpohodlnější na Avent je to že má široké hrdlo a můžeš tam velice snadno nasypat to mléko, ostatní jsou úzké a nikdy jsem se nemohla trefit. další je věc je inteligentní dudlík přiléhající na vršek lahvičky že to z toho neteče. nosíme v tom i čaj když jdeme ven a malý z toho pije pořád i když mu je skoro rok a půl, tak čaj pije pořád jak miminko z lahvičky i když doma pije normálně sám z hrníčku.

  • My máme několik lahviček od Medely a nemůžu si stěžovat. Jednu máme od Tommi Tieppie a také není problém.

  • Ahojky my máme Avent a savičku jsme měli podle čísílek tu nejmenší asi myslím 1 a pak 2, pak už jsem koupila tu airflex - jak si to natočí, tak to teče hodně. Šlůa by do toho krásně i kašička (my jí dáváme lžičkou). Pak používáme taky tommee tippee - tu jsme měli úplně na začátku, ta malému vyhovovala nejvíc, když byl malinký.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 228 otázek, kterým se dostalo 271 605 odpovědí a 409 753 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist