Kočičí moč

Otázku položila: Anonymní uživatelka #439227 20.4.2022 19:44

Holky potřebuju pomoc,mám dvě kočičky,už starší,obě kastrované,mám je 6 let a jedna se mi dneska poprvé vyčůrala na gauč.Máme takový ten "textilový" s polštářema,teď ho má snad každý,nevím jestli to udělala před hodinou nebo hned ráno jak jsem odešla do práce ale je to hrozný zápach,hned jak jsem to viděla,vzala sem vodu s jarem a snažila se to vydrhnout,stejně to ale pořád cítím,předtím to ani jednou neudělaly,záchody jim pravidelně čistím,tak nechápu co tak najednou :/ každopadně se potřebuju zbavit toho smradu,máte někdo nějakou radu jak se toho zbavit?

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ten smrad je ve finále ten menší problém. Horší je, že si ta kočka to místo označkovala a s největší pravděpodobnosti se bude i vracet. Nám na to pomohl vyloženě nějaký přípravek proti kočičí moči, tak zkuste pohledat, třeba něco najdete :-)

  • HaSha20.4.2022 21:19

    Používáme přípravky k tomu určené. Takže zastavit se ve zverimexu, případně objednat. Zvážila bych návštěvu veterináře, čůrání mimo záchod nemusí být od kočky naschvál, ale často jde o příznak zdravotního problému.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 218 otázek, kterým se dostalo 271 566 odpovědí a 409 749 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist