Kočárky Valco

Otázku položila: Anonymní uživatelka #374403 11.2.2018 8:21

Holky, sice jsem našla nějaké recenze, ale ne všechno co bych potřebovala. Rozhoduji se mezi ultra, trend nebo snap 4. Na snap 4 jsem četla negativní recenze, že je snad sed mírně naklopeny dozadu a dítě nesedí rovně. Je to pravda a je to tak i u Valco trend? Valco trend asi zatím vede, jen nevím jestli se k tomu dají přidělat nafukovací kola? A jsou to kočárky bezpečné pro dítě a stabilní? Co košík, pobere těžší nákup, kde je mléko, olej, konzervy, skleničky s příkrmy atd? Mám otázek hodně, no :) Takže jestli máte názory na tyhle kočárky, a napíšete mi to, budu vděčná. Můžete doporučit i jiný kočárek. Jen nesmí být moc široký a velký.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • na valco negativni recenze? my valco meli, byl super, lehky, dobre jezdil, prostorny a skladny. sed skutecne neni v 90 stupnovem uhlu, ale to snad v zadnem kocarku, ne? ani neznam dite, ktere by sedelo v pravem uhlu. nakupni kosik je celkem velky, ale pokud ho hodne nalozis, trochu se provesi a postupne si ho asi prosoupes. na velke nakupy to urcite neni. na bezny v pohode. porovnani s druhym kocarkem nemam.

  • marketaj11.2.2018 10:15

    Mam valco snap 4 (normalni kolecka) a naprosta spokojenost. Kocarek splnil a plni to co jsem potrebovala. Je lehký, skladny, prostorny. Ma dobrou nosnost. Nakupni kosik je velky. Super je na spani, jestle loni jsem v tom prevazela velkeho triletaka, kdyz.si postavil hlavu a odmital tam pustit brachu.
    Nepotrebovala jsem vyslovene kocarek do terenu, ale i tak jsme s nim zvladli jizdu lesem ci po polnacce.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 273 otázek, kterým se dostalo 271 768 odpovědí a 409 839 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist