Kočárky - Dorjan, Camarelo, Vydeko

Otázku položila: Bývalá uživatelka #35934 1.5.2012 15:16

Ahoj holky, máte některá zkušenost s těmito značkami kočárků? Máme tyto tři favority a nevíme, jaký vybrat. Víceméně jsou si podobné, mají podobné funkce, konstrukci apod. Četla jsem spoustu recenzí, ale jako u všeho, někdo si to chválí, někdo kritizuje. Určitě jde také o to, zda zrovna konkrétní výrobek není vadný, nebo jak je kdo náročný a stará se o něj.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Taky mám favority Dorjan nebo Camarelo - ten Camarelo jsem viděla na živo a je hezký, snadno se ovládá, má polohovatelný vnitřek kočárku. Na ten Dorjan jsem na živo nikde zatím nenarazila, všude mi řekli, že je na objednávku.

  • ahojky ja mam camarelo q12 ale jeste sem ho nemela moznost odzkouset.snad brzy se dockam. jinak hlavni vyhoda je ta ze je jeden co ma hodne dlouhou ´korbu namerila sem na delku 80cm coz si myslim ze je vyhoda. jinak jsem chtela i kocarek dojran-ale barvene se me libil jen dorjan prestige a ta cena uz byla o 3tisice vyssi nez camarelo-takze u me vyhral camarelo bezovy.asi zalezi kus od kusu ale pokud ho nemas na nejake tury 10km denne tak si myslim ze docela jedno jaky kocarek.

  • švagrová si strašně chválí dorjan, že přežil její dvě děti a přežije i to třetí bez problémů. Já s ním zkoušela jet jen kousek, ale neseděl mi, jsem zvyklá na svůj kočárek.

  • Ahojky.My máme Camarelo Q12. - velká korba,polohovatelný,ale horší pro samotnou ženskou sundávat korbu,nám trochu vrže přední kolo. Asi záleží na kuse. Jinak ovládání super i jednou rukou:-) Zatím ještě nemáme vyzkoušený sporťák. Zkus kouknout na recenze.Dá se kouknout i na youtube na rozebrání kočárku.;-)

  • ahoj ja mam koupenej Camarelo Q12 evolution. poprve vyzkousim v lete. A vybrali jsme si ho kvuli tomu, ze je to jeden z tech co maji nejvetsi korbicku a je i vysoky pro vyssi lidi.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 225 otázek, kterým se dostalo 271 595 odpovědí a 409 751 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist