Kočárky

Otázku položila: Bývalá uživatelka #33275 16.1.2012 17:44

Ahoj holky, ráda bych se Vás zeptala v jaké cenové relaci jste pořizovali kočárek? Začínáme se po kočárku koukat a na trhu jich je hrozně moc a s velikými cenovými rozdíly... vůbec nevím podle čeho vybírat. Poradíte trochu?

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Musíš si určit co od kočárku očekáváš, kde žiješ (terén) kvuli kolečkům, Kdy máš termín porodu (kvůli korbičce, jestli budeš potřebovat fusak a jak dlouho) no a hlavně by se ti měl líbit. Já dlouho vybírala, každý jsem si oskoušela v nějakém obchodě a jelikož jsem nechtěla polský výrobek tak jsem zainvestovala a koupila si trojkombinaci Per-perégo GT3 za 17000,- a došel mi min. týden a jsem unešená a zamilovaná :-) Ještě ti doporučím si na netu vždycky přečíst recenze na daný tip ať víš komu co dělá problém. Přeji dobrý výběr :-)

  • My koupili za necelých 10tis ( tedy ho máme objednaný) jen na ukázku - tentohttp://www.kocarky-tako.cz/kocarky/kocarky-warrior/warrior-piko/kocarky-warrior-piko-c2-512.html ... Hlavně koukejte na velikost korbičky a sporťáku, také jestli potřebujete kočárek spíš do města nebo terénu, tzn. nafukovací kolečka či nikolv, A také aby se vám líbil :)

  • my jsme meli pro maleho Tako Baby Heaven, takze asi tak do 5000kc, ale bydlime skoro na horach a v zime je tu fakt dost snehu, takze jsme volili kocarek se 4 velkyma nafukovacima kolama. Ale zas ma nejakych 17kg, takze do kopce atd. da celkem zabrat

  • my koupili tento http://ajashop.mimishop.cz/detail.php ,se sportakem a vajickem vysel na 9200kc a ja se chtela vlezt do 10tis,ma 4 nafukovaci kola,korbicka velka,sportak ten je u toho uplne super,kocarek krasne zataci a taky se nam strasne libil,ale i s obsahem ho prubnem cca za mesic tak doufam,ze spokojenost bude porad.

  • Ahoj.
    Já mám také Tako. Konkrétně tento. http://www.kocarky-tako.cz/kocarky/kocarky-x-jumper/x-jumper-smile/kocarek-x-jumper-smile-c11-489.html
    Chtěla jsem veselou barvu. Navíc nám na těchto stránkách vyšli vstříc. Objednávali jsme totiž dvě barvy. Růžovou a modrou, podle toho co se narodí, a po porodu jsme jim jen zavolali jakou barvu mají poslat.
    S kočárkem již jezdím 15 měsíců a jsem s ním stále spokojená.

  • Cam cortina x3 evolution, včetně nafukovacích kol, 18.000,- Kč. Jsem s ním absolutně spokojená. Objednávali jsme ho prostřednictvím Dětského ráje přes internet. V obchodech stál 20. 000,- Kč. Máme ho už lehce přes dva roky. Brzy jej prodáme, nafukovací kola si necháme, a pro druhé dítě je tento kočárek v nové verzi jasná volba :o)))

  • duramura16.1.2012 19:20

    ahoj, ja mam Gesslein Future, normalne za 19tis, ale na velerhu ForBabies s 3tis slevou. a koukam, ze ted je na internetu este levnejsi.
    vyhodou u nej je, ze ma v zakladni sade jak velka predni kolecka do terenu, nebo na vymenu mala otocna do mesta. a korbicka (tedy vlozna taska) je u nej take docela velka :-)

  • Ahojky, my máme tento http://www.klokanek-online.cz/shop-categories/Ko%C4%8D%C3%A1rky+Cam+Cortina/262/17 a jsme s ním naprosto spokojení :-) Velká korbička, dobrá manipulace, lehké skládání na převoz.

  • Já mám Jané 2008 trojkolku a trojkombinaci-autosedačka, hluboký, sporťák, je tak super, že jsem si ho nechala i na druhé dítě, je velmi prostorný, stále se mi do něj vejde i to tříleté:-DDDD a ten menší v zimě v kombinéze a s fusakem a ještě má plno místa. Je to kočárek i do terénu, sjel s námi kde co a je vynikající i ve městě, jeden z nejlehčích. Tehdy ta trojkombinace stála asi 25000 a ještě jsme dostali dárky asi v hodnotě 5000 zadara. Jinak bacha, ta nová série je značně nepovedená, hlavně co se prostoru týče a ani materiál nic moc, kdyžtak spíš sháněj tu starší. Ale říkám, jezdí mi v něm už druhé dítě, procestoval svět i letadlem a několikrát, projel se po plážích, horách, skalách a já nevím kde všude, dítě mega pohodlí, cena na první pohled strašně moc, ale za tu službu zadarmo:-DDDD...a klidně vydrží ještě další dítě, jen už ne moje:-DDDDD...

  • lulatko16.1.2012 22:35

    Nezáleží na tom, za kolik má kdo kočárek. To je zcela vedlejší. Musíš Ty uvážit, kde s ním hodláš jezdit (náročné terény nespevněných cest nebo naopak nákupní centra) - dle toho vybírat kola a podvozek. Stejně tak zvolit dostatečnou velikost zejména hluboké korby dle toho, kdy se Ti dítě v průběhu roku narodí a jak dlouho bys ho tedy v hluboké korbě chtěla mít. Kočáry, co budou tohle splňovat, najdeš mezi dražšími i mezi levnějšími polskými. Pak už je jen na Tobě prolouskat se různými diskuzemi či recenzemi konkrétního kočárku na netu, kde si maminy vyměňují zkušenosti z reálného života, tak bys zjistila, co od konkrétního kočárku čekat. Stejně tak není od věci si jít shlédnout největší favority někam do krámu, nechat si je předvést, ošahat si je. Pak záleží už jenom na tom, jestli máš konkrétní představu, kolik do toho investovat maximálně, nebo si můžeš dovolit se poněkud rozšoupnout. V tom případě bych šla do prověřených klasik typu Inglesina, Peg Pérego, atd. Jsou to držáky, není problém s reklamacemi (ačkoliv u těchto značek jsou minimální) a dají se rovněž ještě po dítěti/dětech slušně udat, navíc disponují pro dítě velmi slušným prostorem. Šťastnou ruku ve výběru, já jsem ráda, že už to mám za sebou! :)))

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 209 otázek, kterým se dostalo 271 545 odpovědí a 409 726 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist