Kočárek x-lander xa/xt

Otázku položila: Bývalá uživatelka #27631 12.9.2011 22:23

Ahojte. Prosím holky, co mají tento kočár o radu. Má kočárek polohu sport. sedačky do lehu? Nikde to nemůžu najít tak asi ne, ale raději se zeptám. Hodně jsem taky četla, že má malou korbu - je to opravku tak špatný (6m dítě ve fusaku)? Plno jiných kočárů má korbu stejných rozměrů... A jak se díváte na to, že dítě sedí tak nějak zakloněné? A co se týče 3-kolky - jak se vám jezdí třeba ve sněhu - myslíte, že je to výraznější rozdíl jak se 4-kolkou? Děkuji

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • můj syn je zimní dítě a s jeho dýlkou 73 cm v osmi měsících ho do zimní korby (80 cm) s fusakem letos už nemám šanci dostat. Náš sporťák jde dát krásně do lehu a často to používám, když mi syn cestou usne. Jezdil v něm ještě než sám seděl a to jsem mu to vůbec nezvedala, měl to jen na ležení.

  • Já mám čtyřkolku 2010. Jsem moc spokojená. Má plynulé polohování (na pásky), takže velké množství sklonu, vč. do lehu. Jak píše anonymka, také jsem tam malého měla dřív, než sám seděl - napolohovala jsem mu to tak, aby mu to bylo příjemné. Jinak, jestli se rozhoduješ mezi 3kolkou a 4 kolkou, tak jsi do 4kolky.

  • Kamarádka má X-landera a malý se narodil koncem června a počítám, že tak v listopadu budou moci korbičku schovat, protože teď tam má už docelo málo místa. Ale podle mne to není jen problém x-landera. Já mám úplně jiný typ kočárku (s vložnou taškou) a první dcera byla v únoru a druhá v červnu a taška se ani u jedné zimy nedočkala :-D

  • meli jsme x-lander xa, syn narozen na prelomu roku, a teda 3mesice ve fusaku taktak. Pokud neni mimi narozeno v zime, koupila bych jinek kocarek. A ad sportak- nejde ani 100%ne do lehu ale ani do sedu, vzadu jsem stahovaci snurky trochu odparala aby to slo zvednout vic. A mimochodem system toho polohovani je na palici. Doporucuju poridit spis jinej kocarek :)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 210 otázek, kterým se dostalo 271 553 odpovědí a 409 732 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist