Kočárek

Otázku položila: Anonymní uživatelka #311849 6.8.2020 22:32

Maminky, do jakého věku dítěte jste používaly kočárek? Dcera má přes dva roky a stále nejlépe spí v kočárku. V zimě čekáme druhé a já nevím jestli kupovat sourozenecky kočár, nebo jen skejtik. Snažím se jí učit co nejvíce chodit. Zatím to bez kočárku a občasného sezení nedáme.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • stupidiack7.8.2020 12:27

    Dcera (rok a půl) se do kočáru na spaní už skoro nevejde! :-D A syn ho měl vážně jen na cesty autobusem na nákupy, jinak byl zvyklý chodit hodně brzy. Být tebou, tak dvojkočár nekupuji, je to zbytečnost, stačí skejtík. Taky to řešíme, v březnu čekáme třetí, ale nebudeme kupovat extra kočár. Vše je o improvizaci a kompromisu. :-)

  • lulatko7.8.2020 7:40

    Kdyz se narodila druha dcera, starsi bylo 2,5 roku. Byla ale hyper, odpo nespavala jiz dlouho vubec nikde. Neresila jsem to tedy vubec nijak, proste do kocarku sla mala a starsi musela tapat. Tim, ze se druha narodila v zime, netravilo se venku tolik casu jak od jara do podzimu a stejne se nedaly podnikat uplne dlouhe prochazky, takze to hrave usla. Az za dalsi 4 mesice, nekdy v dubnu, jak uz jsme byvaly venku dele, byla starsi uz zas nekde jinde (ohromne se v mnoha vecech osamostatnila - coz je s druhym ditetem prirozene, proste clovek uz nelita jenom kolem jedinacka) - opravdu je v tomto veku znat kazdy mesic, tak toho usla cim dal tim vic, i kdyz clovek musi rozumne volit vylety, aby to vyhovovalo vsem.
    Mladsi dcera nasledne byla odpoledni spac, ale v kocarku jsem ji vozila taky priblizne do 2,5 roku. Proste si myslim, ze v tomto veku se to jiz da zvladnout bez kocaru, kdyz je vule a kompromis.

  • terryk7.8.2020 11:20

    Pokud je zvyklá v kočárku spávat, asi by se hodil dvojkocar. Víceméně kvůli spánku či rychlosti a délce přesunu ho má dcera (3,5 roku) dodnes. Je to prostě pohodlnější pro mě i pro ni. Syn byl bez kočáru od 2 a čtvrt roku. V té době přestal přes den spát a kočár ho víceméně nezajímal. Takže mi přišlo vhod, že ho uvolnil pro ségru, která se narodila v jeho dvou a půl.

  • dancewomen7.8.2020 14:37

    Druhé dítě se narodilo ve 22m prvního,takže první už byl bez kočárku většinou na odrážedle,skeit se u Nás neujal,nechtěl na něm jezdit.Sourozenecký kočár bych nekupovala.

  • petulinkaa1311.8.2020 16:52

    Obě dcery ve 22ti měsíců nejezdily uz v kočáru ani golfkach,uz od 18ti mesicu v nem moc nebyly,vedla jsem je spis k chůzi,takže kocar nebyl potřeba a me by i tak dlouho překážel :-D nevidela jsem v tom usnadneni.Nastesti v nem ani ony samy nechtěly byt dlouho. Nekupovala bych sourozenecky kocar.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 206 otázek, kterým se dostalo 271 519 odpovědí a 409 720 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist