Kočárek

Otázku položila: Anonymní uživatelka #423052 28.5.2020 20:14

Ahoj maminky. jsem v 27tt a pomalu bychom chtěli vybírat kočárek. Jaké značky se vám osvědčili? A je lepší dvou nebo trojkombinace? Díky za odpověď.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Trojkombinace nejsou příliš šťastná volba kvůli autosedačce. Většinou jsou na tom hůře s bezpečností. Měla jsem Anex trojkombinaci a Bugaboo. Znovu bych šla do Bugaboo a sedačku vybrala zvlášť. Záleží jestli je kočárek do města, nebo i do terénu a jaký je rozpočet.

  • Ja jsem spokojena s Inglesinou. Byl to jeden mala kocarku ktery mel podvozek jeste takovy ten klasicky s koly napevno za sebou a nafukovaci kolecka - coz jsme si prali. Nelibily se nam novodobé ,,plastaky,, a taky pro nase potreby by takovy kocar byl k nicemu.
    Jsem za dvoukombinaci a sedacku zvlast, kvuli bezpecnosti a taky moznosti vyberu sedacky (treba i na vetsi rozsah veku ditete).

  • Aktuálně jsem také 27tt :-D na tohle mimco mám raf pol Margaret velká kola, houpací kočar žádná hrkacka je to něco na způsob zmiňované inglesiny, je to Teda dvojkombinace ale tu už využívat nebudu jenže sehnat jen hluboky kocar je dnes docela umění až mimčo vyroste koupím si sporťák nějaký hezký, při prvním mimču jsem vyzkoušela tolik kočárku a většina jich stala za prd a kor ty kombinace bývají fakt na prd

  • Asi mě tu ukamenují, ale u prvního syna jsem koupila kočárek X-lander(r.2009), dvojkombinace (hluboký a pak sporťák) - sedačku jsme měli do známých.
    Velice mi vyhovoval, vozím v něm ještě nyní svého druhého (jsou mu už 4 roky) a občas, když potřebuji uspat, tak se veze a usne.
    Hlavně, ten kočárek vydržel neuvěřitelné outdoorové cesty :). Jezdili jsme s ním v Jeseníkách, v Beskydech. Má nafukovací kolečka a je to fuška nafouknout a ty jsme u druhého syna museli měnit, ale kočárek opravdu vydržel a neuvěřitelně hoooooooodně a je pořád v dobrém stavu.
    A i ve městě se s ním hezky jezdilo, je to 4 kolový s aretací předních kol, což mi přišlo pro nástup a výstup z MHD dobré.
    Není těžký a i do výtahu se nám vešel.
    A nepatřil k nejdražším.
    Možná jsem měla jen štěstí na kus, ale jsem neuvěřitelně spokojená.
    Tak se omlouvám, pokud jsem už úplně mimo. :)

  • My kupovali noordi fjordi II 2019, dvojkombinaci protože sedačku mám od kamarádky od cybex

  • my máme mutsy icon vision s autosedačkou besafe izi go :-) kočárek je skvělý, nemůžu si ho vynachválit, jako jeden z mála jde dát až úplně dolehu, je skladný...akorát se musí počítat že je to spíše městský kočárek, žádná terénovka :-) co bych teda vytkla předchozím komentářům - dají se koupit i trojkombinace s certifikovanými autosedačkami :-) třeba mutsy se dá zakoupit s maxicosi a cybexem nebo kočárky cybex s cybexem (nebo samozřejmě taky maxicosi, nuna, uppababy, graco, mountain buggy atd.) , výše zmiňovaný xlander taky s maxicosi a různě :-) na co bych si ale dala pozor je třeba na kombinace dada paradiso, carmelo, maked lucky, firkon, riko, roan...co jsem si všimla tak většina kočárků jako jsem teď zmínila, tak vypadají skoro úplně stejně, já tomu říkám vajíčkovitá korbička :D (pár fotek sem přihodím) tam většinou mají takové na pohled levné a nezajištěné autosedačky :-) hodně určitě záleží na budgetu a očekávání (třeba kolečka - jestli otočná, nafukovací apod.)...co třeba bylo pro mě důležité, aby kočárek neměl takové to překlapovací polohování u sporťáku (např. kočárky bugaboo kromě bee a ant) :-) mně se zdály málo prostorné a hlavně se mi nelíbila myšlenka, že dítě prakticky furt sedí...chápu že na zdraví dítěte to zřejmě nemá žádný vliv, ale jen se mi to nelíbilo :-) taky jsem třeba měla problém, že ten kočárek byl všude a tím se mi i kolikrát hnusil (kočárky joolz, bugaboo, stokke trailz, mima). Hodně se mi líbil i stokke xplory, i přes to že byl všude a má překlapovací sporťák, ale ve finále měl strašně malou korbičku a sporťák samozřejmě taky. My jsme nakonec skončili u výběru mezi mutsy iconem a nunou mixx (s autosedačkou nuna pipa lite), ale zvítězil mutsy a to jen díky větší skladnosti :D ještě chci říct, že všechno jsou to jen moje názory a nechci urazit váš oblíbený kočárek, tenhle komentář je za účelem pomoci při výběru ;-) :-)

    obrázky:
    1. kočárek s levnou autosedačkou a vajíčkovitou korbičkou
    2. a 3. kočárek s překlapovacím sporťákem (Bugaboo cameleon a Joolz day)
    4. a 5. naši favoriti (nuna mixx a mutsy icon vision)




Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 149 otázek, kterým se dostalo 271 330 odpovědí a 409 601 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist