Kniha pro maminky

Otázku položila: Bývalá uživatelka #35211 11.11.2012 13:01

Ahoj holky,chtěla bych si koupit nějakou knížku pro maminky o vývoji během prvního roku popřípadě s nějakými typy jak navýchovu apod...:) Nevíte o nějaké??Díky :)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • kdysi jsem se v jedné dozvěděla, že dítě v 8 měsících spojuje slova do vět.......naštěstí to bylo u nejmladšího a ta "kniha" se mi do rukou dostala nějak omylem. S děckařkou jsme se nad tím zasmáli a dala mi jedno doporučení: Nečíst knížky pro maminky, nekupovat Betinku a podobné časopisy, co už je doma vyhodit a řídit se vlastním rozumem a instinktem. Úžasná rada, a budu ji "praktikovat" až u mě bude hrozit nějaké babičkovství

  • já mám typ, ovšem ještě jsem tu knihu nečetla, ale doufám, že mi ji ježíšek přinese a nevím autora :-( název je RESPEKTOVAT A BÝT RESPEKTOVÁN

  • Já mám Dítě a já od autorky Penelope Leachová. Je to dobrá kniha, koukala jsem do ní často, když se malej narodil, teď už jsem ji neotevřela snad půl roku. Ale klíďo zkus i knihovnu u vás, určitě tam mají taky něco a nemusíš to kupovat. Člověk stejnak časem přijde na to, že je nejlepší se řidit zdravým rozumem, případně radami maminky a ne knihama... :-)

  • Dobrá knížka je Něžná náruč rodičů od Evy Kiedroňové. Ale jak píše Ala77, nekupuj to, koukneš do toho párkrát a pak už se k tomu vracet nebudeš. Na to jsou ty knížky dost drahé. Zkus tu knihovnu. A pravdu má i Bonty2006, spolehni se na svůj rozum. Ty knížky jsou spíš pro zajímavost, občas nějaká normální rada nebo vychytávka, ale neměly by sloužit jako mustr, že tak to je a tak to bude a všechno ostaní je špatně.

  • Nejšťastnější batole v okolí, doporučuji.;-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 231 otázek, kterým se dostalo 271 616 odpovědí a 409 753 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist