Kluk z autobusu..

Otázku položila: Anonymní uživatelka #349787 10.3.2016 21:36

Ahoj. Líbí se mi kluk, který se mnou v pondělí ráno jezdí do Prahy autobusem. Už sem ho několikrát v tuto dobu viděla. Jezdí zřejmě do Prahy do školy. Toto pondělí jsme dokonce vedle sebe seděli vzadu na pětce. Jak jsme se dotykali rameny, tak sem byla celkem hotová. A ten zadek.. Byla jsem z něj fakt paf, i když sem to nedala nějak najevo a jen nenápadně ho pozorovala. Bude asi zřejmě mladší, ale to mi vůbec nevadí. Mám takový dojem jako bych ho už někde viděla.. Jestli nechodil na stejnou zš.. Nemohu si vzpomenout.. Zkoušela sem ho hledat i na facebooku, ale marně.. Klidně bych ho oslovila, jenže nechci být nějak vlezlá nebo tak.. při mé smůle je určitě zadaný.. zjistila sem, že mě asi tyto typy přitahují.. asi proto, že vypadaji spokojeně:) Někde v baru by mi to nedělalo žádný problém se začít bavit, ale takhle normálně nejsem uplne tak odvazna a upovidana.. Minule jsem na něj skoro omylem spadla.. někdo vystupoval, měli jsme zavazadla a bylo tam malo mista.. trochu sem se zamotala.. omlouvala jsem se mu. takže asi ne moc dobry prvni dojem:) Poradíte prosím?

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • No..., tak číslo na něj nemáš, na Facebooku taky nevíš jak je, kde bydlí atd atd taky ne.. Takže asi nic jiného než ho oslovit ti nezbyde :)
    Zkusila bych to pomalu...jestli jede taky do školy, pak začne konverzace...na jakou školu, jaký obor, zda ho baví, atd atd a třeba nakonec řekne o to číslo nebo Fb on tobě :-) není se čeho bát, pokud po něm nevyjedeš, což asi ne, a vidate se často tak si té už zřejmě pamatuje a určitě by jsem se vlezle necítila :-) držím palce!

  • ještě bych dodala k anonymce 230981, když už navážeš hovor, tak se ho zeptej, jestli se neznáte a tak. Nejlepší začátek bude, když ho, jak nastoupíte, s úsměvem pozdravíš "ahoj", není to nic divného ani vlezlého,když spolu jezdíte pravidelně, a třeba se chytí a řekne něco navíc. Případně pokud odpoví "ahoj" bez zjevného zájmu, budeš vědět, že nechce nijak valně konverzovat. Bohužel, i to se může stát, nejsme ve filmu, ale držím ti palečky, aby se chytil;-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 207 otázek, kterým se dostalo 271 537 odpovědí a 409 723 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist