Kluk v ženském těle?

Otázku položila: Anonymní uživatelka #393980 24.6.2018 11:03

Mám docela zásadní problém..
Je mi 15 a jsem děsně nadržená a to neustále. Ráno se probudím a chci sex.. Celej den chci sex.. Po 10 minutách po souloži chci znovu a znovu.. Často bývám nadrženější než můj partner.. Do toho přemýšlím jak kluk a nerozumím ženské logice. Když vidím pěkného kluka tak si v hlavě představuju, jak mi sundavám triko a osaháváme se.. V hlavě si říkám: ,,Jo, tak tomu bych dala hned teď." Víc se i bavím s klukama, protože si s nima víc rozumim. Kouřim, piju a ráda chodím na párty ať už do klubu, nebo někomu na byt. Nespím sice s každým, ale vždycky si vyberu kluka (pokud zrovna nemám vztah) a toho si pouštim k tělu. Být já kluk tak ohnu všechno co dýchá a má díru.. Jsem ale holka, tak se nemůžu vyspat s každým, protože se to k holkám nesluší. Nosím normálně holčičí oblečení, ale moc nemusim šaty. Ráda nosim provokativní a přilehlé oblečení, protože zbožňuju, když se za mnou kluci otáčí. Dokonce mi všichni i říkají, že jsem spíš jak kluk, než jako holka. Rozhodně se nechci přeoperovat na kluka, nebo tak něco.
Připadám si jak kluk v ženskym těle. Nějaký rady jak to zkrotit, nebo nějaký váš názor na to?
Omlouvám se za případné chyby v textu.

  • 04.03.2019 0:40:54 - yamd smazala odpověď od Anonymní uživatelka #390870
  • 04.03.2019 0:40:30 - yamd smazala odpověď od Anonymní uživatelka #393014

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • hajtlik24.6.2018 11:38

    Já si nemyslím, že kouření a pití alkoholu v 15 letech je běžné a normální, rodiče o tom asi nevědí, že? Tato cesta navíc s oblibou sexu se na nejlepší cestě k drogám a prostituci. Několik dívek jako jsi ty jsem znala ze svého okolí, moc dobře nedopadly. Přestaň pít alkohol, ono to apetit trochu zkrotí, přestaň kouřit a soustřeď se spíše na jiné věci než je sex, alkohol a cigarety. Jsi opravdu mladá :-(

  • Nemyslím, že se chováš jako muž, se sexuální orientací to nesouvisí. Ale na svůj věk se chováš nestandartně a promiskuitně (to nemá být urážka, jen fakta). Může tě to přestat bavit a dozraješ do normálního zdravého vztahu, ale asi bych se bála, že pokud už v takto nízkém věku všechno zažiju a nic pro mě nebude tabu, tak budu mít v budoucnu problém, protože mi žádný "normální" vztah nebude stačit.

  • macicekkajik24.6.2018 13:57

    Pro tuto nemoc je označení nymfomanie. Takže jednoduše řečeno jsi nymfomanka. To chce sexuologa. Zde je článek: http://www.opsychologii.cz/clanek/52-nymfomanie-prokleti-zen-i-jejich-partneru/

  • Ahoj, to, ze mas rada sex vubec neznamena, ze jsi na holky! Spolecnost neustale poukazuje na to, ze chlap ma vetsi chut na sex nez zena, ale to vubec nemusi byt pravda. Kazda zena je jina, ma jine potreby, jinou chut na sex. Nejde o to, kolik sexu potrebujes, ale o to, jestli te pritahuji kluci nebo holky. A to, jestli si vice rozumis s klukama nebo s holkama s tim nema nic spolecneho. Maly problem by byl, pokud te chut a myslenky na sex odvadely od normalniho premysleni a fungovani napr. ve skole. Ale da se to resit.

  • hiuhi24.6.2018 11:27

    Chtělo by to zauvazovat nad návštěvou sexuologa, případně psychologa.

  • A ty očividně ještě větší. Tazatelka sem jde pro radu a odpověď ze je kráva je odpověď jak... :O=

  • Ohledně sexu ti neporadím, ale zbytek jo. Takže za prvé přestaň kouřit! Já ti řeknu jednu historku pravdivou. Na cigarety mi umřel děda, babička a teďka má rakovinu můj strýc.. k vůli cigaretám mel můj děda rakovinu, potom šlo to sním z kopce.., ale horší byla babička. K vůli kouření byla bez játra a plíce. Trápila se až do doby než umřela.. a její slova byla: Nikdy nekur. A můj strýc k vůli kouření málem zemřel.. měl to na srdci, močáku a ledvinách. Teď má znova a na plicích. Jestli nechceš umřít v bolestech přestaň.. věř mi..

  • Nemyslím si, že jsi kluk v ženském těle. Myslím jen že se bojíš, že to co sexuálně cítíš ženě nepřísluší a týká se to více můžu - tedy je to pro muže normálnější. Buď v klidu, není. Sama jsem hodně sexuálně založený člověk a dá se s tím žít a dokonce i mít jednoho partnera. Neoháněla bych se hned nymfomanií. Myslím si, že to jsou hormony. Prostě žij jak uznáš za vhodné, používej ochranu, chovej se zodpovědně a užívej si život po svém. Dokud tím nikomu neubližuješ tak není nutné mít výčitky svědomí.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 204 otázek, kterým se dostalo 271 500 odpovědí a 409 697 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist