Kluk se třídy mě pořád uráží

Otázku položila: Anonymní uživatelka #420956 12.9.2019 20:57

Ahoj,u nás ve třídě je jeden kluk a ten mě pořád uráží,snažím se ho ignorovat ale on vždycky řeme něco co mě tak strašně naštve že to ani možný není snažím se i odpálkovat taky nějakou urážkou ale nefunguje to.Zkoušela jsem mu říct aby toho nechal ale nic se nestalo.Tohle už dělá min. 3 roky ale teď už to má jinej levl že už to i někdy zabolí co mi řekne.(není to šikana dělá to hodně lidí ale mě si vždycky vychutná)Jak ho mám aspoň na chvilku odpálvovat???

  • 14.09.2019 18:59:41 - full.avl změnila kategorie otázky
  • 14.09.2019 18:59:32 - full.avl změnila kategorie otázky
  • 14.09.2019 18:59:32 - full.avl změnila titulek otázky

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • buccaneerka212.9.2019 21:29

    Máš to říct učitelce nebo výchovné poradkyni, protože to šikana JE.

  • macicekkajik13.9.2019 8:38

    Ahoj, lidé, kteří uráží, mají většinou tak nízké sebevědomí, že si to musí ventilovat na někom jiném. Jak už říkala buccaneerka2, nahlásila bych to a pak jediné co zabere je, si z toho udělat srandu a dát najevo, že ti to vůbec nevadí. Čím více se vztekáš, tím více ho to bude bavit. Musíš být prostě nad věcí a ukázat mu, že ty to sebevědomí máš.

  • AnnAnny13.9.2019 16:46

    Nemá sebevědomí není se sebou spokojeny a proto to dela. :-) v cem přesne te uráží?
    Ja bych mu rekla něco jako.., ja vim ze mas komplex z toho ze mas v kalhotech Kašparka ale nemusíš si to vylivat na mě':-D
    Jinak nevim co, jasně můžeš to říct učitelce, ale mam stejně pocit že zalovani učitelum atd je docela k ničemu, jasně potrestá hoatd. Ale v jeho hlavě se nic nezmění, a vic se otočí proti tobě. Ve škole ti může dát nenápadně pokoj, ale po škole atd. Může pořád útočit. Ja bych se s takovými lidmi vypořádala tím, že bych ho zacla urážet taky, a hlavně ignorovat jeho urážky když uvidí že te to nezasahuje, a začneš stirat ty jeho, věř že přestane a možná jesdte přijde podá ti ruku a budete ok.

  • terryk14.9.2019 7:19

    Jako dospělá už bych ho uměla utrit, že by to podruhé nezkusil. Ale pro mladou holku je to oříšek, chápu. Takže co s tebou? Hlavně o sobě na základě jeho keců nepochybuj, chyba není u tebe, ale u něj. On má komplex, on má problém. A ten ventiluje takto. Nebo je to jen zamilovaný ucho, co svoje city dává najevo takhle nešťastně. Zbytek už napsaly holky, buď to někde nahlas, nebo prijdi na něco, co ho utre a dá ti pokoj, nebo ho ignoruj a buď nad věcí. Ono ho to časem omrzí. Já měla na gymplu spolužáka, co mě celkem dalo by se říct i sikanoval, měl blbý kecy a tak. No a tři roky už jsme byli skoro nejkámoši. Když jsem mu pak připomněla, že se kdysi choval jako debil, vůbec si na to nevzpominal :-)

  • Nelousek18.9.2019 14:25

    Já bych spíš řekla, že chce nějak upoutat tvou pozornost a nenapadá ho lepší způsob než tě urážet. Aby nejspíš před kamarády nepůsobil "trapně" že se s tebou chce bavit. Já bych ho ignorovala. Čím více si ho všímáš, tím více tě bude otravovat, škádlit. Asi bych se na něj jen podívala a dodala: už si s tím trapný. A dál se o něj nestarala.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 148 otázek, kterým se dostalo 271 328 odpovědí a 409 599 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist