Kluk o dost mladší než já

Otázku položila: Anonymní uživatelka #408463 19.9.2019 8:43

Zdravím. Chci se tu s vámi podělit o svém problému a trápení. Seznámila jsem se s jedním klukem, je vážně moc milý a fakt vzhledově hezký, jenže...je mu bude 28. prosince teprve 15 a mě už je 17 (18 až v květnu). Ten věkový rozdíl mě dost trápí, i to, že právě já holka jsem ta starší. Kdyby je mu bylo třeba 20 a mě třeba 23 tak nic neříkám, ale 15 a 17...ještě k tomu holka je ta starší? I když jako on se chová na víc let.
Jaký máte na to názor? Schválili byste to? Já si pořád snažím říkat, že věk je jen číslo, ale přece jen...prostě nevím.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • macicekkajik19.9.2019 9:32

    2,5 roku není žádný věkový rozdíl. Vím, že teď to vypadá zvláštně. Ale pokud to nevyzkoušíte, bude ti to v hlavě vrtat a třeba budeš litovat, že jsi vztah nevyzkoušela. Samozřejmě se sexem vyčkejte až mu bude 15. Jinak bych neváhala. Stejně se může stát, že vám to nevydrží, ale červík by hlodal, kdyby jste to alespoň nezkusili.

  • nevim, mne osobne to prijde divny (nic proti tobe nebo jemu). je mi taky 17, v dubnu 18, takze vekove jsme skoro stejne a vubec bych si to nedovedla predstavit, me prijdou i moji vrstevnici naprosto mentalne vedle:-D ale v podstate je to asi vase vec, pokud to jeho rodicum nevadi.. sc nejakym vztahem bych ale pockala aspon az mu bude tech 15:-D:-D

  • Ty jo, tak to je teda propastny rozdíl, jak kdybys mela chodit s miminem a ty byla stařena:-D

  • Hej fakt to zkus! Je to jenom blbý věk prostě, kdy to “vypadá blbě” a “je to divné” a kecy kecy. Ale ve skutečnosti není a záleží jen na tom, jak vy dva si rozumíte. Mi je 24 a před nějakou dobou jsem se rozešla se svým o 6 let starším přítelem a teď jsem si našla přítele, kterému je 22 a je naprosto skvělý! Takže ten věk není úplně směrodatný a starší kluk není záruka super vztahu, věř mi 🙂

  • Mam kamaradku co zacala chidit s klukem 14 let a ona mela 19. Dnes jsou manželé a cekaji uz 3. dítě 😃🙂

  • Kdysi jsem na tom byla stejně, bylo mi s ním dobře, ale moje ego neuneslo víc než jen hezké chvilky. Vždy jsem si vybírala starší až na toho jednoho. Nikdy jsme spolu nebyli oficiálně, ale chvíli jsme spolu randili. Podle mě je to spíš o Tobě, než o okolí, já to prostě nedala a ani teď bych to nedala a to mi je 23. Prostě asi mám nějaký rodinný vzorec, ale není na tom nic špatného, když si rozumíte a oba se cítíte dobře. Zrovna ten kluk si pak našel starší holku už je to asi 4-5 let zpět a jsou spolu stále, takže fakt záleží Tobě a Tvých pocitech :-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 190 otázek, kterým se dostalo 271 444 odpovědí a 409 668 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist