Kluk mi řekl, že jsem jednoduchá

Otázku položila: Anonymní uživatelka #396957 9.3.2019 13:28

Zdravím.
Už dlouho mi leží v hlavě jedna věta, kterou mi řekl jeden kluk, který se mi vždycky líbil, akorát nevím jestli já jemu, ale to sem teď nebudu tahat...No zkrátka jsme si asi před minulý víkend volali a tak nějak jsme se bavili o různých věcech, i o soukromých. Nevím, jak jsme se k tomu dostali, ale zkrátka začal mluvit o mě, řekl mi, že se mu strašně líbí má jednoduchost. Já byla chvíli zticha, protože jsem přemýšlela nad tím, jak to vůbec myslel. Pak jsem se ho zeptala "Jak to myslíš? Jako tak, že jsem tím pádem úplně blbá a hloupá nebo jako, že to je dobrý?". On mi řekl, že ne, že právě v jednoduchosti je krása.
I když mi to vlastně takhle vysvětlil, já stejně z té věty "líbí se mi na tobě ta jednoduchost" nemám dobrý pocit, nevím vůbec jak to mám chápat. Jak byste to brali vy?

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • V tomto případě bych to vnímala pozitivně. Řekl, že se mu to líbí. Horší by bylo, kdyby ti jen řekl, že jsi jednoduchá. Takovou větu bych pak vnímala negativně, případně jako urážku. Asi tím měl na mysli, že s ním mluvíš napřímo a nepoužíváš náznaky, které by si musel překládat, jak máme my ženy v oblibě. O:-) Aspoň tak bych to chápala já. Ale jednoduchost jako taková se může vztahovat i k té inteligenci, a nemusí si myslet, že si blbá. Může tím vyjadřovat, že si pro něj čitelná a že ti vlastně rozumí. :-)

  • No asi ne tak ze jso blba, ale mozna spis nenarocna? Pro me kdybych to takhle někomu rekla by znamenalo ze je ten clovek nenarocny, neresi zbytecnosti, je pohodovy..

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 149 otázek, kterým se dostalo 271 328 odpovědí a 409 599 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist