Kluk

Otázku položila: Anonymní uživatelka #77454 19.10.2012 22:49

Ahoj, asi před dvěma týdny se mi začal líbit jeden kluk ze třídy. A nevím, čím to je, ale normálně jsem se dnes ráno probudila a uvědomila jsem si, že ho miluju. Vzpomínám si, že se mi o něm zdálo předevčírem (že jsme spolu chodili) a včera (nebo spíš dneska, nevím, co je lepší výraz) se mi zdálo o tom, že jsem chodila s jedním klukem ze třídy a ON žárlil. No a prostě ráno jsem otevřela oči... Už delší dobu si všímám takovým MALIČKÝCH věcí (nechci být ale naivní...): Všimla jsem si, že se na mě VÁŽNĚ HODNĚ ČASTO dívá. Vždy, když se na něj podívám já, setkají se naše oči. V jedné hodině Angličtiny jsme měli prostě na papír odpovídat na otázky. Oblíbeá barva, styl hudby,... Odevzdali jsme, učitelka četla odpovědi a my jsme měli hádat, kdo to je. ON řekl 2x mě. I když jsem to JÁ nebyla, ale co. A pak jsou tu takové menší jevy, prostě to poznáte, že mezi vámi dvěma něco je. Už uplynuly tři dny od toho, co jedna moje kámoška o přestávce četla básničku, kterou jsem složila O NĚM. Je to taková, kde si z něho dělám srandu. Skládám ty básničky, protože se to holkám strašně líbí a smějou se tomu. A pořád po mě chtějí další a další. Tu báseň jsem vymyslela ještě předtím, než na mě přišel ten pocit zamilovanosti. A bylo to určené jen k pobavení holek. Když to četla, bylo mi trapně. Věděla jsem, že se určitě urazí a už o mě určitě nebud stát (jestli teda stojí). Asi se teda trochu urazil a já jsem na to myslela ještě tři dny po tom a bylo mi ho hrozně líto a tak. Jako tam v ní nebylo nic hrozného a kluci vždycky všechno berou s humorem, on se asi neurazil,ale jás i vždycky všechno moc beru. Zdá se, že na ty "malé věci" to nemělo vliv. Dneska jsem ho aspoň 30x přistihla, jak se na mě dívá. Já myslím, že se mu (aspoň) líbím a já ho miluju, ale mám strach mu to říkat a vlastně ani nechci, no. Je nějaká možnost, že by první krok udělal kluk? Jak mu mám dát jenom LEHOUČCE něco najevo. Začínám tak, že když v češtině sedím za ním a on se vždycky otočí a prohodí něco vtipného (mimochodem sedím s jeho kámošem, ale... On to neříká jenom mu. Vždycky se dívá i na mě!) a já se vždycky směju. A taky se snažím o pár perliček. Jinak nevím. Takže moje otázka je: Jaká je asi pravděpodobnost, že kluk udělá první krok? A jak to poznám?

Vím, že to je hodně blbá otázka a hloupě zní. Ještě doplním, že na FB přijal moji žádost ;-)

Ještě bych chtěla dodat, že si z něho všechny holky dělají srandu. Protože se TROCHU chová, trošku vypadá a hlavně se trochu oblíká jak holka. A proto po mně pořád spolužačky chtějí, ať o něm skládám legrační básničky. A jedna mu dokonce i podkopává z legrace nohu, ale všichni to berou s humorem.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ahoj,nepíšeš kolik vám je,ale je to krásnééé:-)Pokud bys s ním chtěla chodit,možnost,že začne on tady samozřejmě je.Záleží jakého naturelu je on.Jinak bych se nebála a zkusila být aktivnější.Asi bych ho nezvala zrovna na rande,ale zájem bych mu projevovala komplimenty.Ovšem přirozeně.Třeba když by se na tebe usmál,tak bych mu řekla,že má pěkný usměv atd.Třeba ti na oplátku složí kompliment i on:-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 209 otázek, kterým se dostalo 271 548 odpovědí a 409 726 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist