Kluk

Otázku položila: Anonymní uživatelka #424761 28.5.2020 19:06

Dobrý den, přihlásila jsem se na seznamku začala si psát s jedním klukem. Psali jsme si cca měsíc a kus když jsem mu navrhla že se potkáme. A na to mi řekl, že nechce vztah na dálku. Bydlíme od sebe asi 53 km a to věděl od začátku. Já si myslím, že to velká dálka není. Myslíte že je nějaká šance že kdybychom se setkali, že by se do mě zamiloval a chtěl se mnou chodit?

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Velka dalka to neni, ale taky to neni kousek. Ja mels kluka 80 km daleko coz neni o moc dal nez ty a vydrzelo nam to rok. Vidali jsme se tak jednou dvakrat do mesice. Rekla bych ti ze nemusi to byt vsude stejne, ale pokud sam rekl ze vztah na dalku nechce, asi neni co resit.

  • stupidiack28.5.2020 20:01

    S největší pravděpodobností si chce jenom psát a o nic víc nestojí. Kdyby stál a ty by jsi ho zaujala opravdu, dálka by nehrála roli (i když ne každý je ochotný jít do vztahu na dálku). Pokud někoho hledá, tak ze stejného místa nebo v nejbližším okolí. S tebou se mu jenom dobře píše, ale to je vše. Jinak by s nezávaznou schůzkou souhlasil.

  • My jsme si s přítelem psali 8 let. Bydleli jsme od sebe 190 km. Vždycky jsme věděli, že jsme od sebe daleko, nic jsme zkoušet nechtěli...no a jednou přijel....a teď jsme spolu oficiálně 7 let a máme 2 děti. :-p

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 189 otázek, kterým se dostalo 271 440 odpovědí a 409 661 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist