Kluk

Otázku položila: Anonymní uživatelka #56877 15.2.2012 14:07

ahoj ještě sem neměla kluka, myslíte že je normální kdybych chodila s klukem který se mi moc nelíbí, jen kvuli zkušenostem? /abych měla víc zkušeností a a abych se nestyděla tolik mluvit s klukama)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • ne, normální to není...

  • a proč tomu říkat chodit? copak by jste nemohli být jen kamarádi, kteří spolu povídají?? třeba přijdeš na to, že je to prima kluk a díky němu najdeš cestu i k jiným. budeš mít v něm kamaráda bez sexu, který tě vyslechne. kluci umí být mnohdy lepší posluchači než holky ;-)
    teda pokud rozumím dobře tomu, že ti nejde os bírání sexuálních zkušeností, protože to bych řekla, že ne.

  • Ne určitě normální to není, můžeš s ním kamarádit, ale určitě bys nechtěla, aby byl tvůj první vztah bez lásky. Já si taky na prvního kluka počkala docela dlouho, nakonec to nebyl šťastná volba, ale jak se říká láska je slepá, ale to mi došlo až později, člověk má poznat několik nepravých, aby pak poznal toho pravého, ale určitě ne bez lásky. Taky jsem si myslela, že se nedočkám, taky jsem neuměla mluvit s klukama a dočkala jsem se. Nakonec manžel byl taky takovej stydlín a taky jsme to nějak za pomoci přátel dali dohromady. On ten pravej přijde. Někdy přijdeš opravdu na to, že kdo se ti ze začátku nelíbil, je ten pravej a líbit se Ti začne, až ho poznáš.

  • Podle mě je to úplná blbost. Mě je teď 16 a svýho úplně prvního kluka jsem potkala teprve před 7 měsíci(takže v polovině 15-tého roku) a jsem s ním doteď a klape nám to. Ano jsme spolu ještě nespali. :-) Podle mě musíš počkat a ono to pak přijde samo. ;) Je blbost chodit s klukem jenom kvůli zkušenostem,i když já měla takový problém,že o mě kluci ani nezavadili,protože nejsem zrovna společenský typ(při tom nejsem ani tlustá :D). Opravdu je lepší počkat. Ještě si pamatuju,jak jsem z toho byla na játra,že všechny ostatní holky už měly kluků hafo,líbaly se a dokonce už s nima i spali a já jsem nedospěla ještě ani k polibku :D Na nic nespěchej a všechno přijde samo ;)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 210 otázek, kterým se dostalo 271 553 odpovědí a 409 730 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist