Kluci a sex

Otázku položila: Anonymní uživatelka #389725 29.3.2020 18:41

Ahoj, holky měly jste někdy pocit že jste se s někým vyspaly a neměly jste to dělat? Mě přijde třeba na to že mi je 18 a spala jsem s 5 kluka a strašně moc 2 z toho byly fakt vážně, ale tamty to nějak vážně nemyslely no

Sex

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Holky, prosím, přečtěte si to po sobě než to odešlete. Vždyť to je hrozný. Gramatiky, interpunkce ... to jako fakt vám je 18 let a máte takovýto písemný projev? Vždyť i mobil zvládne základní opravy.
    A k dotazu- každému to přijde jinak. Mne je 40+ a mela jsem jen 3 chlapy v posteli. Asi některé slečny berou sex jako sport, je to jejich volba. Ale pak se nemohou divit, pokud je kluci považují za holky snadno k mání a rádodajky. A je lepsi nad tim, s kym jit do postele přemýšlet driv, nez se pak nad tim zamýšlet pozdeji, a mit pochybnosti.

  • jo znám.. a zpětně mě to bolí :/ zalitovala jsem, ale už nevzpomínám na ně.. odevzdala jsem to a dále neřeším

  • Takový pocit jsem měla několikrát. Mně je 20 a měla jsem v posteli 10 kluků, smutný je na tom to, že mi už trva dlouho než si vzpomenu na to, jak se vůbec jmenovali, ale to je vedlejší. Ber mě třeba jako odstrašující příklad. Chovala jsem se fakt hrozně a stydím se za to období. Teď jsem skoro 10 měsíců sama, bez sexu a nemám žádný výčitky, ani mi to nechybí.

  • V 18 mit 5 kluku? Jak se to vezme....Ja mela v 18 letech tri kluky, v 19 jsem potkala manzela. Dnes je mi 36 let a jsem porad s manzelem, takze jsem na cisle 4. Tak hrozne bych to s temi 5 chlapci nevidela;-)

  • Ano měla, několikrát, je mi 26, počet říkat nebudu, ale několikrát jsem litovala. Ale pořád se nepovažuju za nějakou rajdu nebo davajku. Často to bylo s někým s kým jsem měla vážné úmysly, chtěla jsem s ním chodit, ale prostě jsem tak moc toužila po dotyku, že jsem se s ním vyspala brzo. Plus několik vztahů, co vlastně ani nezačali no. Pozdě litovat, nyní jsem už rok s přítelem (1. vážný dospělý vztah) a hodlám s ním už být do konce života. :)
    V 18 5 kluků, za to se nestřílí, záleží ale taky jestli to bylo třeba 5 kluků, co se vzájemně znají, nebo 5 kluků, kteří se nikdy nepotkali, čili o tom nikdo neví. Lidský řeči udělají hodně.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 206 otázek, kterým se dostalo 271 519 odpovědí a 409 719 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist