Kluci

Otázku položila: Anonymní uživatelka #97991 22.4.2013 8:55

Ahoj. Kluk co ho mám ráda mně asi už 5krát odmítl. Ale já ho pořád chci. Mně je 13 a jemu je 18. Chapu že mně odmítl kvůli věku, ale já si nemůžu pomoct. Pořád na něj myslím.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Simone22.4.2013 9:05

    Chápu, že jsi zamilovaná a pořád na něj myslíš, ale měla bys mi nějaké sebevědomí. Odmítání k životu patří a je neslušné a ponižující, aby ses doprošovala kluka, který tě několikrát odmítl. Jsi holt na něj moc malá a tím, že ho budeš stíhat, se to nevyřeší. Ba naopak, ještě se mu zhnusíš. Být tebou, tak na něj myslím dál, ale už ho neotravuju. A neboj, ačkoli jsi teď určitě přesvědčená, že lepší kluk neexistuje, jednou se zamiluješ do někoho, kdo to bude opětovat a na tuhle situaci budeš s úsměvem vzpomínat ;)

  • naprosto souhlasím se Simone. Když už tě tolikrát odmítnul, tak s tebou nechce být. Vím, že to bolí, ale ve svém vlastním zájmu se s tím budeš muset smířit. Ikdyby ses mu třeba líbila, tak v 18 člověk většinou hledá něco jiného než ve 13...
    Ale nebuď smutná, určitě najdeš lepšího;-)

  • Souhlasím s holkama. Ale třeba ještě počkej 3 roky a pak to zkus znova ;)

  • full.avl22.4.2013 11:42

    Dobrý den

    Jelikož řešíte problém, který souvisí s tím, na který jste se již ptala, měla jste využijte možnosti doplnění otázky tady http://www.womenzone.cz/poradna/otazky/Nevim-zda-s-nim-mam-chodit-52312 a ne zakládat nový dotaz.

    Pokud se to bude opakovat, můžeme vám smazat váš účet za porušování pravidel.

    Pěkný den

    Anežka

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 207 otázek, kterým se dostalo 271 543 odpovědí a 409 724 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist