Kluci

Otázku položila: Anonymní uživatelka #74225 9.9.2012 13:56

Čau.Je mi 12 a ještě sem neměla kluka.Není to tím že bych byla ošklivá.Líbím se všem klukům ze třídy.Ale ještě se mi žádnej nelíbil.A ke všemu se mi kvůli tomu holky ze třídy smějou...

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Martasek899.9.2012 14:02

    Já měla prvního kluka na přelomu 15 a 16let a vadí mi to? Ne :D Myslím, že ve 12letech bys měla mít jiné zájmy, než kluky, ale moderní doba stále postupuje jinam, tak už je to možná pro někoho staromódní názor :D

  • já mít takové starosti v tvojich letech...opravdu jsem ráda, že jsem si v tvojich letech ještě hrála s panenkama... teď to všechno od deseti let řeší vztahy a i horší věci.. takže ti poradím jen to...na nic nepospíchej, a když se ti ostatní holky smějí, tak ty se směj jim, že řeší takové blbosti...:-)

  • Po precteni tohoto dotazu a dotazu jemu podobnych si pripadam s dnesni uspechanou dobou strasne stara.a to nejsem zadna staruska. Ja vazne nechapu dnesni dobu kdy se holky navzajem posklebuji,ze ve. dvanacti se jeste nelibali nebo nemaji kluka.Ja dostala prvni pusu skoro v sestnacti a vubec o nic jsem neprisla. A to nejs zadna oblidka. Ve dvanacti jsme s holkama si hraly s panenkama a hraly vybijenou a podobne a byly jsme mnohem stastnejsi a mely lepsi detsktvi nez dnesni generace,ktera ma starosti prave tohoto druhu.stejne jako nepochopim nazor dnesnich v lepsim pripade patnacti letych holek a kluku,ze byt panna v sestnacti je strasna hamba. U nss to byla pocta pro kluka a holka co byla panna napr v 18 a nedala kazdemu na potkani byla pro kluky ,,vzacna'' vazili si toho ze muzou byt oni ty prvni.dnes se holky navzajem smejou ze v patnacti jsou panny a jeste nespaly s klukem a kluci to odsuzuji u holek. Kam ta doba speje. Nase doba byla mnohem lepsi.

  • Simone9.9.2012 17:52

    Ahoj, nebudu ti tu psát, že by sis měla hrát s panenkama anebo bědovat, kam to spějeme. Já ve 12 letech taky začínala řešit kluky a s panenkami jsem si už nehrála.. Na druhou stranu jsem ale kluky řešila ještě tak dva roky a svoji první lásku jsem měla až ve 14 (a ošklivka fakt nejsem!). S tím klukem jsem tehdy chodila rok a za ten rok jsme se jen líbali :) Další kluky jsem pak měla později, první erotické zkušenosti jsem měla až v 17 a sex dokonce až v 19. Stejně jako ostatní holky ani já nemám pocit, že by mi něco uteklo. Tím ti chci říct, že je v tomto věku normální se zajímat i nezajímat o kluky a určitě není moc chytré chtít věci urychlovat. Jestli máš nějakou dobrou kamarádku, běžte ven a povídejte si o tom, ale nic neuspěchávejte. Možná potkáš kluka, co se ti líbí, za rok, možná za víc, na tom není nic divného. A holkám ze třídy bych řekla, že jsou pěkné káči, když se ti smějí, že se ti žádný z kluků nelíbí. To se ti snad má kluk líbit na povel? :-D

  • Mojí sestře je 13 a o kluky nejeví žádný zájem ;) je brzo, neřešila bych to. ;)

  • Já začala se svým klukem chodit v 16, jsem s ním doteď a bude mi 18, já myslím, že nemáš kam spěchat, ona to zas taková pohádka není to mi věř. Musíš mu v hodně věcech ustoupit, není to jen o tom, že budeš ve škole cool. Vykašli se na ně, až to přijde tak to přijde, zatím si užívej svobody. Na kluka máš spoustu času. ;-)

  • mám dceru 12 let - tak jako jsi ty, a mít kluka - myslíš tím nějakého dobrého kamaráda? ono to není jen pozlátko, ale kluci hlavně v tomhle věku jsou hodně náladoví a často tíhnou spíš ke klukům, a pokud už k holce, tak spíš aby se před ostatníma vytáhli. dcera měla takového dobrého kamaráda ve 4-5.třídě, pak začli jít do puberty a z kamaráda se vyklubal takový ne moc dobrý kamarád, který se ji klidně i začal posmívat před ostatníma, jen aby vypadal cool. v hrách přes PC ji začal ubližovat, jen aby se vytáhl před dalšíma. takže si myslím, pokud se ti žádný nelíbí, žádná škoda. však ten správnej teprve přijde a bude se líbit i on tobě.

  • Dřív jsem měla podobný problém jako ty, každá kámoška už někdy měla kluka, nebo se líbala s celou hromadou kluků a já si připadala, že mě asi nikdo nechce.. až před rokem jsem začala chodit s klukem, byl první s kým sem se líbala, první úplně ve všem. Před pár dny jsme měli roční výročí. A vůbec nelituju, že sem dlouho s nikým nic neměla, všechny holky, kterým jsem dřív záviděla, že se o ně kluci zajímají, že chodí na rande a mají spoustu zkušeností, teď závidí ony mně, že mám nádherný vztah, že mám přítele, který mě miluje a vím, že mi vždy bude oporou. Takže se na všechny vykašli, nikam nespěchej a věř, až potkáš někoho, na kom ti bude záležet, budeš ráda, že nemáš spoustu nepovedených vztahů :)

  • Já jsem svého vůbec prvního kluka měla v 15 a půl :D :D Jsem s nim už přes rok a pořád nám to úžasně klape :) Mě se taky holky smály a já už jsem z toho byla sama docela dost vystresovaná,ale opravdu se vyplatí počkat :) Všechny ostatní s klukem nevydržely déle než 4 měsíce a já už skoro 14 měsíců a pořád to nekončí :) Vůbec neřeš okolí,přijde to samo a čirou náhodou. ;)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 215 otázek, kterým se dostalo 271 562 odpovědí a 409 747 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist