Klinika yes visage zkušenosti

Otázku položila: Bývalá uživatelka #180986 25.3.2019 15:09

Ahoj holky, chtěla bych se na začátek zeptat jestli někdo máte zkušenost s touto klinikou s jakýmkoliv zákrokem? Rozhodla jsem se, že chci podstoupit augmentaci prsou a hledám si kliniky zatím kterou oslovím. Tady mě láká, že je to poměrně známá klinika, alespoň pro mě a tváře jim dělají i známé lidi tak se ptám právě na tuto. Kdyby jste měl někdo přímo i tip na konkrétního doktora bylo by to uplně nejlepší. Děkuji předem moc za vaše názory a zkušenosti, jestli nějaké jsou. Hezký den.

  • 25.03.2019 19:32:38 - full.avl změnila kategorie otázky

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Kimberli26.3.2019 14:25

    Ahojky bohužel žádnou zkušenost nemám, ale chtěla jsem se jen zeptat co tě přimělo k tomu se odhodlat a jít na takový zákrok? Já mám teda upřímně prsa zničené po dítěti, nebo zničené spíš žádné..komplex mám, ale odvahu žádnou. Normálně se toho bojím :D ale když teda vidím jak je některé ženy mají udělané tak těžce závidím…

  • Teressa12.4.2019 10:41

    moc zdravím…s klinikou yes visage mám osobní zkušenost…byla jsem na slim lipo břicha a mám v plánu ještě vnitřní stehna…zákrok dělal doktor Molitor a byl uplně skvělý …

  • Prsa jsem si nechala dělat před 4 měsíci v Yes Visage u primáře Molitora. Mě to fakt moc pomohlo, zvedlo mi to sebevědomí a i když to ještě trochu bolí protože si ty prsa stále sedají tak se jich nemůžu vynadívat. Za sebe radím sebrat odvahu a jít do toho.

  • Holky ahoj. Četla jsem si tady tuhle diskuzi a musím jen říct, že ohledně plastiky prsou zkušenost mám a opravdu to chce jen překonat ten první strach, který je většinou z bolesti, protože je to uplně zbytečný až pak ty svoje nový prsa uvidíte budete nadšené. Jinak Yes Visage, super volba. Tam jsem si je také nechávala dělat.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 205 otázek, kterým se dostalo 271 509 odpovědí a 409 714 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist