Kineziologie máte zkušenosti?

Otázku položila: Anonymní uživatelka #271586 6.10.2018 10:36

Ahoj....je tu nekdo, kdo ma zkusenosti s kineziologii? Nedavno jsem na jednom sezeni byla...a mam akorat smisene pocity a nic z toho. Pomohla tu nekomu?

  • 07.10.2018 13:03:57 - full.avl změnila kategorie otázky
  • 07.10.2018 13:03:57 - full.avl změnila titulek otázky

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Byla jsem a nepomohlo mi to v ničem...

  • Michaela.Novo6.10.2018 10:58

    Ahoj, byla jsem jako malá (v šesti letech, po rozvodu rodičů) a jako jediná mi pomohla. ALE když jsem byla u té samé ženy jako středoškolačka, tak nepomohla. Myslím, že je to vše o přístupu- jako dítě jsem to neřešila a pomohlo, jako "puberťačka" jsem tomu moc nevěřila a nepomohlo to...

  • Byla jsem pred rokem. Byla jsem prostrednikem pro dceru, te bylo pul roku. Pomohlo nam to na atopicky ekzem. Moje rodina je na to hodne zamerena, chodi pravidelne teta s manzelem a jejich syn. Tomu to hodne pomohlonod nocnich desu.

  • Byla jsem dvakrát asi před patnácti lety a nepomohlo...

  • macicekkajik7.10.2018 9:22

    Ahoj, jednou jsem již byla a teď v říjnu jdu znovu kvůli něčemu jinému. Mně kinezioložka velmi pomohla. Jde o to, zda tomu věříš či ne, zda jsi tomuto otevřená. Je to vše o psychice. Pokud tomu nevěříš, tak ti to nepomůže. Nesmí tě do toho nikdo nutit. Úžasná kinezioložka je v Lounech.

  • Chodila jsem minimálně půl roku. Měla jsem problémy s komunikací s lidma, hlavně s chlapama, nebyla jsem schopná mluvit před třídou nebo s učitelema. Nedokázala jsem dojít 50 metrů do obchodu pro chleba apod. Dokonce jsem ani nezdravila. Byla jsem tam ve 14-15 letech. Nejlepší, co jsem mohla udělat. ;) Psycholožka si nevěděla rady a poslala mě na psychiatrii, kde mi chtěli dát léky na uklidnění a uvolnit mě ze školy, že bych měla domácí výuku. Místo řešení problému odstranění všech stresových situací - příšerná blbost. Ale připrav se na to, že jedna návštěva opravdu nestačí a někdy ty sezení můžou být hodně nepříjemný. ;) Několikrát jsem během nich zažila svojí nebo cizí smrt (podřízli mě šavlí, dítě z lodi vzal krokodýl a sežral ho...) a nebo spoustu jiných nepříjemných situací z minulých životů

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 204 otázek, kterým se dostalo 271 500 odpovědí a 409 697 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist