Když to neklape v posteli

Otázku položila: Anonymní uživatelka #332556 5.3.2020 23:37

Hezký večer, mám částečně potřebu se vypsat, částečně se vás zeptat, jestli nevíte co s tím a jestli to má vůbec řešení.

Měla jsem 7 let partnera a byl to můj první partner (od 15let). Po celou dobu vztahu jsem měla problém se sexem. Nechtělo se mi do toho a měla jsem ho jen z povinnosti. Spousta doteků mi byla nepříjemná a vše bylo takové krkolomné. Nikdy mi nevyjádřil, že bych se mu nelíbila, ba naopak, neustále připomínal jak se mu líbím a dával to neustále nějak najevo. I on je přitažlivý kluk. Žádný cvalda, dobré tělo, vousy, upravený.. Nic špatného :D :) Ale přes to všechno jsem se s ním nedokázala pořádně ani líbat. Tehdy jsem i navštěvovala sexuologa a brala nějaké prášky, ale chut na sex se nedostavila. Začala jsem to brát tak, že líbat neumím a jsem asi frigidní, že to tak prostě mám a musím se s tím smířit a vždy to nějak překousnout.
Před rokem jsme se rozešli a před třemi měsíci jsem se začala stýkat s někým novým. Došlo už i na sex a já byla překvapená, že mi najednou nic není nepříjemné a ikdyž to bylo poprvé s někým jiným, nestyděla jsem se, byla jsem uvolněná a bylo to skvělé. Paradox? Nechci říct, že tenhle partner nebyl přitažlivý, ale oproti tomu bývalému měl nějaké to kilo navíc, pekáč buchet u něj nenajdete a občas jsem měla potřebu mu protrhat obočí :D Ale fungovalo to a když jsem si s bývalým každý večer říkala at dnes prosím nic není, tady jsem zas doufala, že něco bude pokaždý. Nicméně to úplně nedopadlo a vztah z toho už nebude. Párkrát jsem se potkala s tím bývalým a když mělo k nečemu dojít, měla jsem stejný pocit jako tehdy ve vztahu - že jsem do toho nucená, je to krkolomný, nepřirozený.. Ale nechápu proč. Nikdy mě nijak neznásilnil nebo nedělal něco proti mé vůli a stejně to s ním nedávám.

Myslíte, že je možné tohle napravit? Přijde mi zvláštní se o sobě dozvědět, že mám sex vlastně ráda, ale evidentně ne s každým.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Risu6.3.2020 5:29

    Prostě jste k sobě nepatřili, to je cele :)
    Kdysi jsem cetla o paru, který se x let snažil o mimco a nic, pak se rozešli s tím, ze jsou nejspíš neplodní, našli si nové partnery a dítě maji oba..

  • Francy6.3.2020 6:50

    Ne každý k sobě pasuje, pro mě byl sex s různými partnery různý a tak to má být :-) Není to o vzhledu, je to o tý chemii, vášni, otevřenosti. Zastávám názor, že aby to klapalo ve vztahu, musí to klapat i v ložnici. A taky nejsem zastáncem být s jedním partnerem až do smrti :-)

  • Jako bych četla o sobě. Byla jsem od 16 let ve vztahu, který trval 8 let. Musela jsem se do toho nutit, bylo mi to nepříjemné, nikdy jsem mu např. nedělala orál, bylo to odporný. Rozešel se kvůli tomu se mnou. A nic lepšího se mi nemohlo stát. Našla jsem svého muže a s ním je všechno úplně jiný. Jsme spolu 10 let a já ho miluju jako první rok. Klape nám to v posteli krásně, zkoušíme nové polohy, sex si konečně užívám! A víš co, s tím prvním jsem začala dost brzo, v 16 člověk není zralý na sex /podle mě/, začala jsem brát HA, partner mi nevoněl a k sexu jsem se musela nutit. S manželem je to o 100 % lepší, byla jsem totiž zralejší, z ničeho jsem si už nedělala hlavu, máme k sobě důvěru a milujeme se fakt bláznivě :-D

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 204 otázek, kterým se dostalo 271 504 odpovědí a 409 702 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist