Když se opije líbá se s jinými

Otázku položila: Anonymní uživatelka #370543 3.3.2017 18:37

Dobrý den, je mi 17 a mám kluka (spolužák) 10 měsíců. Podle mě máme super vztah, rozumíme si, povzbuzujeme se a máme se moc rádi. Když jsme spolu začali chodit, po měsíci jsme se třídou měli rozlučku před prázdninami a součástí bylo i popíjení. On se tam v opilosti políbil s jednou spolužačkou, ale druhý den si na to sotva vzpomínal. Byla jsem naštvaná, omlouval se mi a já věděla, že oni jsou pouze kamarádi a že by mezi nimi nikdy nic víc nebylo a nebude, tak jsem to nakonec hodila za hlavu.
Od té doby všechno v pořádku, všechno klapalo. Jenže na konci ledna se mi od jedné spolužačky doneslo, že se na Silvestra (opět se tam popíjelo) zase líbal s jednou holkou (jinou než předtím). Byla jsem strašně naštvaná a řekla mu, že je konec. Týden se mi omlouval a stále dolízal a jednoho dne mi zazvonil u domu s obrovskou kyticí, čokoládou a vlastně mi vyznal lásku. Já mu odpustila, jelikož ho miluji a nikdy mi s nikým nebylo takto dobře. Rozumíme si ve všech ohledech a máme stejné zájmy. Řekla jsem mu, že do třetice a konec, a, že pokud se to stane ještě jednou, nebudu kvůli tomu smutnit a jediné co mu budu přát bude děvče, co mu bude dělat to samé.
Každopádně se po třídě roznesla naše situace a aniž by to byla věc někoho jiného než nás dvou, to všichni začali řešit. Po nějaké době jsem si všimla, že se se mnou spousta lidí baví o dost méně, někteří vůbec...kamarádky jsem se zeptala jestli o něčem neví a ta mi řekla, že jsem prý u všech hrozně klesla, že jsem strašně naivní a hloupá a proto se se mnou už tolik nebaví. Strašně mě to zasáhlo, protože já nikdy s nikým ve třídě neměla problém, se všemi jsem vycházela a najednou takovýto zlom. Už sem to i obrečela.
Mám sice lásku, ale kamarády ve třídě jsem vesměs ztratila. Strašně mě to mrzí a vadí, jelikož to není ničí věc, pouze naše a oni nemají důvod k tomu se se mnou přeci nebavit, jenže já s tím teď nemohu nic dělat, jedině doufat, že se to časem přežene.
Prosím vás o radu, váš názor, cokoli, jen jsem se potřebovala vyzpovídat a potřebuji slyšet různé názory...
Moc děkuji předem

  • 03.03.2017 19:32:17 - full.avl změnila kategorie otázky
  • 03.03.2017 19:32:17 - full.avl změnila titulek otázky

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ahoj, nejdřív to, že se líbá s jinými - jak říkáš, stalo se to snad dvakrát. Kdyby to bylo pravidelně třeba každý víkend nebo kdykoliv se pije, myslím, že bys ani neuvažovala s ním zůstat. Sama ale víš jaký máte vztah, nepřipadáš mi najivní, a v důsledku všech okolností jsi mu odpustila. Upřímně? Asi bych udělala totéž. Velkou roli hraje i věk - je mu 17, v tom věku (ať si říká kdo chce co chce), prostě asi nikdo neumí pít a ovládat se. Je blbý, že se z těhle chyb musí ponaučit zrovna na tobě, ale doufejme, že se opravdu poučí a něco si z toho vezme. Musí pochopit, že tohle vážně ne. Pokud se neumí ovládat, tak ať nepije! Do určité zodpovědnosti (i na šrot opilý) stejně dozraje až za pár (možná i desítek) let. Pokud by to přerostlo v něco jiného než jen líbání, to už bych s ním slitování neměla. Já tedy asi dokážu odpustit a tolerovat leccos, pokud všechno ostatní funguje. Ano, i nevěru případně u manžela a otce svých dětí, pokud je to jednou za sto let, nejlépe když se o tom nedozvím. V 17 letech ve vztahu, který se nedá považovat za vážný, bych to ale netolerovala. V tom věku se učí, co si může ve vztahu dovolit. když by mu prošla nevěra, bral by to už jako standard.

    Pokud jde o spolužáky - tím bych se moc nezabývala. Pravý kamarádi budou stát při tobě, těch opravdových je vážně jen pár, ty ostatní jsou jen přetvářka a ve finále se jim stejně nedá věřit, když odejdou jakmile se něco děje. A taky si myslím, že to vyšumí jakmile se objeví ve škole nějaké zajímavější téma k diskuzi. Na tohle se pak snadno zapomene.

    Držím palce :) pokud věříš tomu, že ten kluk za to stojí, zkus to nějak zvládnout. Pokud máš pocit, že je to od přírody typ, co si potřebuje něco dokazovat s více holkama, kopni ho do zadku :) bez pardonu

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 206 otázek, kterým se dostalo 271 526 odpovědí a 409 721 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist