Když je žena při sexu nahoře...

Otázku položila: Anonymní uživatelka #48768 28.10.2012 11:24

Holky, mám takový problém. Když jsem při sexu nahoře, cítím se strašně neobratná, že se nepohybuju dobře, přijdu si nemotorná, nešikovná... Chtěla bych od vás slyšet nějaké triky, rady.. jak správně na to :-D Jsem si nejistá, dělám to nerada, ale vím, že bych tím příteli udělala radost, kdyby se to změnilo.. Děkuju moc za odpovědi :-)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Tak prostě jen nasedni a nechej jeho, aby si tě chytil za boky a pohyboval tebou tak, jak se mu to líbí ;-) pokud máš obavy, co prsa, tak na začátek stačí zvednout ruce za hlavu, pak při pohybu opřít ruce partnerovi o hruď, prsa mezi pažemi. Pokud nejsi spokojená s bříškem, stačí si nechat košilku spadenou okolo pasu. Ale podle mě moc koukáš na TV a pak to moc řešíš :-) v TV to vždycky vypadá jako vystoupení profesionální tanečnice, v reálu je to většinou malinko jinak. Ale když se s tebou partner miluje, tak jsi pro něj stejně ta nejkásnější ;-) pokud máš pocit, že tě to tolik nevzrušuje, tak touto polohou nezačínej, dej si to jak vsuvku v okamžiku, kdy už budeš hodně vlhká a vzrušená, to ten pohyb bude i pro tebe příjemnější. Chvílemi můžeš povolit lokty, sehnout se k příteli, líbat ho a jemně se mu třít bradavkami o hrudník. Také můžeš po nasednutí na přítele dát nohy dopředu a opřít se rukama vzadu o jeho stehna... Bude mít fantastický výhled na tvoji xxx a určitě už pak bude "řídit" sám :-) a jestli se tolik stydíš, tak zatemni okna a zhasni; při svíčkách jsme všechny nádherné ;-)

  • Simone28.10.2012 15:54

    Sex je o tom, že si to mají užívat oba. Pokud při sexu myslíš na to, že u toho vypadáš jako nemehlo, tak u toho pravděpodobně jako nemehlo vypadat budeš. Moje rada zní: zavři oči, vypni mozek a dělej to, co ti bude příjemné. Věř tomu, že právě tak se budeš líbit partnerovi ze všeho nejvíc. Já jsem třeba jednou měla výčitky, že když jsem nahoře, dělám to, co je nejvíc příjemné mně a cítila jsem se jako sobec. A pak mi přítel říkal, že právě to ho vzrušovalo nejvíc - že jsem si dělala, co se mi chtělo a vypadala u toho šíleně sexy ;)



  • To hned clovek premysli, jetsli nevypada blbe, ze? Takhle pod lupou a na dosah:-D;-). Co prsa, brisko, neleze mi nekde spicek....Trik je v tom na nic nemyslet a soustredit se jen na to jendo. Pujde to samo, kdyz v te pozici dosahnes krasnych pocitu, muzes si u pohravat s fantazii. Partner Te uvidi tak, jak se vidis ty...takze myslis-li si pri tom, ze jsi nemehlo, on to z Tebe vyciti8-o...Kdyz se budes videt jako sex.bomba uvidi Te tak i on a prizijete vsechno sladceji8-.8-.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 214 otázek, kterým se dostalo 271 562 odpovědí a 409 745 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist