Když chlap lže!

Otázku položila: Anonymní uživatelka #267872 18.5.2018 11:56

Ahoj slečny, dámy, holky..
Jsem si jistá, že mi chlap lže, vymlouvá se.. jsou to jen takové "nevinné" lži, ale co s tím? Tolerovaly by jste to?
Např. telefon nosí stále nonstop u sebe, když mu volám, nezvedá mi to, pak mi po dvou hodinách volá, že to neslyšel, přitom já vím, že to není pravda, byl u své kamarádky a nechce se mnou před ní mluvit, tohle už se stalo víc krát, jednou měl "vybitý" mobil, přitom nikdy si ho vybít nenechá atd..

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • No já se zeptám jinak - má důvod ti lhát? Ono je potřeba se na věc vždy podívat z obou úhlů pohledu, je strašně jednoduchý začít hysterčit že ti lže a kdovíco nedělá, ale neřekla jsi, jak to s tou kamarádkou je? Třeba to klidně mohlo být tak, že s ní je kamarád už věčnost, třeba má manžela a tři děti, ale ty jsi to jejich kamarádství nikdy nepřekousla a dělala mu žárlivé scény, volala mu, když jsi věděla že jsou spolu, aby jsi ho zkontrolovala... Třeba mu z toho celého bylo tak trapně, že ti před ní už odmítá vzít telefon a odmítá ti o tom říkat, abys mu nedělala další scény. To je totiž taky možnost a celkem pochopitelná, v tomhle případě bych ti na jeho místě taky lhala. Pokud je to ale jinak, tak si jednou počkej, až se nechá nachytat na švestkách a udělá něco, co už neokecá. Pak by to bylo na dost vážnou debatu.

  • Risu18.5.2018 12:08

    U me to skoncilo rozchodem.

  • no mně se ne jednou stalo, že jsem na telefonu měla vypnutý vibrace a zvonění jen slabě a telefon jsem neslyšela. obdobně mám problém, že ze stejného důvodu mi nezvedne telefon dcera když je někde venku, třeba i s kamoškou nebo kamošem.
    takže ono je to možná spíš tvoje podezření které si odůvodnuješ tím, že přece "nikdy nemá telefon vybitý".
    a spíš bych se zamyslela nad tím, proč mu nedůvěřuješ a podezíráš ho ze lži, znamená to, že mu nedůvěřuješ a to je pro mně horší než malá lež - když není ve vztahu důvěra, tak i když ti bude 100x říkat pravdu a opravdu se mu ten mobil nečekaně vybil, tak mu stejně neuvěříš. takže pro mně důvod k rozchodu z toho důvodu, že mu nedokážeš-neumíš důvěřovat.

  • dancewomen18.5.2018 12:46

    Proč si s ním o tom normálně nepromluvíš?:-o

  • není moc možností jak to řešit. Buďto to nebudeš řešit a budeš se v tom utápět, nebo si o tom promluvíte. To druhé řešení považuji za lepší. Pokud se máš o co opřít, nejen o svoji nedůvěru

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 205 otázek, kterým se dostalo 271 518 odpovědí a 409 719 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist