Kdy zařídit dětskou dr.?

Otázku položila: Bývalá uživatelka #19147 5.3.2011 11:19

Ahojky...mám dotázek...Kdy se zařizuje dětská dr.?ještě před porodem?nebo až po?a jaký všechny úřady se musí oběhat ohledně miminka?mam 9 dní do porodu tak abych to ještě kdyžtak stihla :) děkuji

Ty jo ještě že jsem se zeptala :) děkuji holky

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Dětskou lékařku je vhodné zajistit si před porodem, v porodnici se na to ptají. Alespoň tedy u nás se ptali. V našem kraji je pediatrů nedostatek, tak já jsem si lékaře zajišťovala už asi v pátém měsíci těhu. Žádné úřady před porodem obíhat nemusíš. Pokud nejsi vdaná, můžeš s partnerem zajít na matriku a prohlásit otcovství k ještě nenarozenému dítěti. Peněžitou pomoc v mateřství už určitě bereš, pak si jenom zažádáš o rodičovský příspěvek, ale na to máš čas. Po porodu si jen vyzvedneš rodný list mrňouska. Nic jiného mě nenapadá. Přeji rychlý a bezproblémový porod :o)

  • cudla5.3.2011 13:16

    Doktorku určitě před porodem....v porodnici se mě taky ptali a navíc v nejbližších dnech po propuštění se nejspíš přijde na miminko podívat k vám domů.Naše doktorka chtěla abychom jí zavolali až nás pustí a hned druhý den přišla na návštěvu.

  • Lasi určitě v pondělí cinkni dr. Ja to zařizovala před 14 dnema

  • ahoj, tak u nás je to tak, že stačí po porodu zavolat mudr. nemusela jsem si předem zajišťovat pediatričku... hodně štěstí u porodu.-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 207 otázek, kterým se dostalo 271 537 odpovědí a 409 723 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist