Kdy uz muzeme mit sex po porodu?

Otázku položila: Anonymní uživatelka #71061 18.10.2012 14:21

ahoj jsem 3 tydny po porodu a pritel to uz po me chce zda se mi byt strasne nervozni porad se semnou hada asi to uz fakt potrebuje ale ja nevim mam strach kamaradka mi rikala ze po porodu to strasne boli jako kdybych to delala poprve a navic mam steh mozna 2 ??

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ahoj, počkej na kontrolu v šestinedělí. Toho svého "nerváka" můžeš uklidnit i jinak - nemusí to být nutně pohlavní styk ;-)

  • Přesně jak píšou holky počkejte po šestinedělce, chlapa můžeš uspokojit i jinak a mimochodem má snad i vlastní ruce ne?? :-) ty máš co dělat s péčí o mimuško. Jestli s tím má nějaký problém tak mu zkus říct ať si zkusí narvat pomeranč do zadku, že to samé jsi ty prodělala porodem akorát opačně, to si snad uvědomí, že teď už není jen já já já jenom já, ale především VY a tvé zdraví je pro vás všechny tři důležité :-) Já vím je to těžké, ale trochu respektu musí muž k ženě mít!!

  • Vyčkej.Pokud máš ještě očisty ,nebylo by to to pravé ořechové.A přítel musí hold pochopit.Jsou i jiné praktiky.A nebo ať si pomůže sám.Potřebuje něco jiného dle mého názoru>:-[A po porodu opatrněji,ale nebolelo to.Zkus pak třeba lub.gel.Je to lepší:-)

  • Ahoj, po porodu jsem měla sex po 4týdnech, do té doby jsem krvácela. Taky jsem měla pár stehů. nevím přesně kolik a sex mě nebolel vůbec, ale to jak koho no..

  • Po porodu jsem to byla spíš já, kdo už chtěl sex:-D, ale manžel (lékař) je v tomto dost pečlivý, tak jsme radši počkali po šestinedělí. No šitá jsem byla skoro až na stehno, takže milování bylo zezačátku trochu nepříjemné a bolestivé.

  • Martasek8918.10.2012 17:36

    My na to hupli 30. den po porodu, neměla jsem očistky a bylo vše v pohodě.




  • Nekde v nejaky chytry prirucce, ci knizce(to ja si dobre nepamatuji) jsem cetla pidi poznamku, ze i po tydnu by slo za zvysene opatrnosti a samozrejmeho pouziti prezervativu. Jo, ale musi chtit oba, jinac se dostatecne nevzrusis a muze to byt neprijemne...

    krasny den:-):-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 214 otázek, kterým se dostalo 271 562 odpovědí a 409 742 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist