Kdy se začit snažit po podstoupení revize

Otázku položila: Bývalá uživatelka #41645 28.8.2012 14:40

Ahojky holky , bohužel včera jsem nečekaně začla hodně krvácet a přo příjezdu do nemocnice bylo už pozdě. Musela jsem hned na revizi :-(. Chtěla bych se Vás zeptat jaké máte zkušenosti Vy v období po zákroku. Jen abych věděla co mám a nemám čekat :-(. Kdy mám čekat ms jestli bude normální a kdy jste začli ze snažilkováním?A jestli jste dělali něco navíc, aby se to příště už neopakovalo :-( . Dík moc za rady

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • ahoj, je mi to moc líto. Taky jsem si tím prošla, ms přišla normální, ale nevím už kdy, jinak jsem po zákroku špinila tak 3-4 týdny, celkem dlouho právě. Snažili jsme se po 4 měsících, ale byly i jiné okolnosti, jinak bych to asi nevydržela a snažila se dříve. Ale asi 2 měsíce jsem měla mírně citlivý čípek, trochu jsem to při sexu cítila, že to tam není ono, ale žádná hrůza. No a povedlo se nám to na druhý pokus, tzn. do půl roku jsem otěhotněla a už mě tu dneska malá zlobí. Takže neboj určitě se to příště povede a bude to OK. No aby se to neopakovalo, tak jsem nedržela tak diety, trošku jsem přibrala, ale ne že bych "žrala" to zase ne, jen jsem si dala normální večeři a ne jak předtím skoro nic. A brala jsem už před snažením tu kys. listovou a hned jak jsem otěhotněla jsem si koupila vitamíny a střídala to s tou listovkou. Jinak nic extra. Sportovala jsem do pozitivního těhotenského testu a už to pak postupně rušila, spining hned a power jogu do dobrání permošky, plravat jsem chodila, ale podle nálady a unavenosti... Poprvé se to prý stává často, tak příště to vyjde, uvidíš!

  • Já jsem to prožila loni 23. 9. a letos 27. 9. mám termín porodu našeho chlapečka. Ten se nám povedl 3 měsíce po revizi. Doktorka mi po revizi řekla, že 3 - 6 měsíců dáme pauzu. V prosinci jsem ale začala uprostřed cyklu krvácet, tak jsem se dost lekla po té revizi a utíkala k ní. Ona mi řekla, že je to ovulace, že se při ní občas krvácí, což jsem do té doby věděla, ale nezažila. A v tom prosinci mi na té kontrole řekla, že jsem v pořádku a že můžeme zkusit vánoční dáreček. Takže jsem počkala ještě jednu MS a pak jsme to zkusili a brzy z toho bude Honzík. Nic zvláštního jsem nedělala, jen si koupila listovku. Ale co mi hodně pomohlo byl vnitřní klid přes vánoční svátky. Manžel je věčně pryč a vánoce a leden je vždycky delší dobu doma a tak jsem se nějak dala do klidu a řekla si, že máme spoustu času a příležitostí, aby to klaplo a že to určitě vyjde. A vyšlo. Neboj, najdeš sílu, trpělivost a bude všechno v pořádku. I když to tak nevypadá, člověk toho vydrží mnohem víc, než to na první pohled vypadá. Moc lidí tu sílu našlo, máš ji v sobě i Ty.

  • Ahoj,mě se to stalo před rokem a měsícem přesně.MS došla za 5 týdnů,cca 2 týdny po revizi jsem konečně přestala špinit.Snažit jsme se začali hned po první MS a já jedla kyselinu listovou,po půl roce jsem přidala kontryhel a jeřáb ptačí,obojí jsem použila pouze na ten jeden cyklus,MS už se nedostavila :) Psychicky mi hodně pomohlo o tom mluvit.Manžel to prožíval sám,uzavřel se do sebe a odmítl to rozebírat,ale já měla pocit,že to jen tak nestrávím.Naštěstí jsem v té době ěla spoustu kamarádů u sebe,kteří byli ochotní mě poslouchat,i když jsem o tom mluvila pořád dokola.Po dvou měsících od potratu už jsem na tom byla líp,potom jsem se příliš soustředila na nové těhu,takže asi proto se nám nezadařilo dřív.V lednu jsem zkusila ty bylinky ale nemyslela jsem na to,přestala jsem doufat,že se zadaří,měla jsem jiné starosti a na konci ledna už MS nedorazila.Držím palce,at' sezadaří co nejdřív,hlavně,at' se daří psychicky,ví,že je to těžké,ale jsme silné ženy.

  • Ahoj, já jsem to podstoupila třikrát. MS mi dorazila za 28 dní ode dne zákroku. Snažit jsme se žačali poprvé po 4 měsících, po dalších potratech za 3 měsíce. Po třetím potratu jsem změnila dr. a ten mi napsal na užívání hormony.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 215 otázek, kterým se dostalo 271 562 odpovědí a 409 747 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist