Kdy se mi spraví zažívání?

Otázku položila: Anonymní uživatelka #408056 27.7.2019 11:53

Před dvěma týdny jsem byla na dovolené v zahraničí, kde jsem třetí den dostala průjem a teplotu. Nikomu jsem to neřekla, teplota trvala jen 2 dny ale průjem až do konce dovolené. V noci jsem chodila i po hodině a přes den minimálně po každém jídle. V den odjezdu jsem se radovala že je konec a celý den byl klid ale doma hned další den ráno jsem zase byla a pořád to bylo špatné. Chodila jsem pak 2x denně vyprazdňovat velké množství řídké stolice, ale jinak jsem byla v pohodě. A včera a dneska mám zase něco jako zácpu, ale fakt příšernou. Myslela jsem že asi porodím střeva, měla jsem hrozné křeče v břiše, pořád jsem chodila na záchod a zpátky, ale nešlo ze mě nic. A pak zase zbytek dne dobrý. Kdy se mi už zase dá zažívání do pořádku?

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • A držela jsi dietu? Léky jsi žádné nejspíš neuzivala, co?
    Pokud máš zažívací problémy takovou dobu, chteli by to vyšetřit u lékaře, zda to nebylo i něco infekcniho. Divím se, že jsi to neresila už na dovolené. I v zahraničí jsou dostupné léky na tyto problémy a cenově mnohde přijatelnější než u nás.
    Jinak na normální stravu přecházet pomalu, přidat probiotika, případně enterol.

  • Vážne si myslíš, že na toto ti niekto dá odpoveď? Stravuj sa pôstne, užívaj laktobacily, to pomôže. Aj keď bude lepšie, nezačni sa hneď opäť stravovať po starom, pridávaj postupne. A uvidíš, telo nie je stroj.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 149 otázek, kterým se dostalo 271 329 odpovědí a 409 600 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist