Kdy na rande? A kdo zve?

Otázku položila: Anonymní uživatelka #31386 8.4.2012 22:39

Ahoj holky, 29. bžezna jsem si podala na seznamce inzerát a od 30. března si píšu s jedním klukem..Začínám uvažovat o nabídnutí schůzky...ale nevím, jak to "chodí"...Jestli počkat, jestli z něho to vyleze, nebo já to navrhnout, když jsem ten inzerát podala..A taky nevím, jestli není brzy..Jestli ještě pár dnů / týdnů nepočkat..Děkuji a přeji krásné Velikonoce!

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Jen bych se vyjadrila k tomu zvani - rozhodne ho nech, at pozve on, aby mel pocit, ze dobyva a ne ze je uhanen :)

  • Verousek898.4.2012 22:47

    Já bych ještě nějaký čas vydržela, abych daného člověka trochu lépe poznala a počkala bych, až navrhne schůzku on.

  • faith.verus9.4.2012 6:30

    my jsme si s přítelem měsíc psali, než jsme si domluvili rande:-) taky bych počkala, jak píšou holky a nechala bych to na něm

  • full.avl9.4.2012 9:24

    tak tak, počkala a nechala bych tu možnost i na chlapovi, přeci jen chlapi jsou pak takový ješity. :) však ty jsi první krok udělala tím, že sis podala inzerát. Teď to nechej na chlapovi ať tě pozve on :)

  • Sice se říká, že chlapi rádi dobývají, ale kdybych nepozvala svého muže na rande já, tak bych ho ted asi neměla. On je rád dobýván a nikdy holku nepozval první :D Umí to tak pěkně, že ty víš, že tě chce, ale prostě tě pořád nezve a nezve, až tě to dohání k šílenství :D Takže já bych se tak striktně nedržela toho, že zvou chlapi, každý je jiný. Poslední dobou mi přijdou kluci strašně stydliví, často mi kamarádky říkají, že pozvaly chlapa na rande;) Myslím, že už se to tak dodržovat nemusí.
    Tak mu dej čas a když nic, tak bych to zkusila sama, ale samozřejmě na něj nesmíš tlačit, at se ti nevyplaší:)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 206 otázek, kterým se dostalo 271 533 odpovědí a 409 721 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist