Kdy jste začaly sexuálně žít?

Otázku položila: Anonymní uživatelka #327320 8.6.2018 21:52

Ahoj.
Chtěla bych se zeptat, kdy jste začali sexuální život a jestli vám to přišlo brzy nebo pozdě. Mně je 19, kluka jsem nikdy neměla. Ne proto, že bych úplně nechtěla a ani ne proto, že bych neměla příležitost, ale vše utnu ještě než to začne, protože vím, že by to z nějakého důvodu nemělo budoucnost. Když vidím holky mýho věku, co spí s kde kým jen tak, nelíbí se mi to. Ale co vám budu povídat, jsem dospělá a taky tu potřebu už cítím :D Možná jsem jenom hodně vybíravá, možná naivní, když si to nedokážu představit s někým u koho bych necítila takovou tu energii (neříkám, že musím být úplně zamilovaná, jen abych věděla, že bych mohla být). Už mě to začíná vlastně celkem znervózňovat a hlavně znejisťovat. Už si moc nevím rady. Jsem z toho celkem smutná. Poraďte mi prosím.

Sex
  • 08.06.2018 22:55:23 - full.avl změnila titulek otázky

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Poprvé jsem spala se svým mužem, když mi bylo asi 28 nebo 29 let. Taky jsem nebyla ten typ, co by lezl do postele s kdekým, i když to neznamená, že bych po sexu netoužila. Nejhorší bylo asi období nějak od 17 do těch 22 let, kdy kamarádky už měly svoje zkušenosti za sebou a na mě koukali divně. Potom se to nějak utřepalo, já jsem studovala VŠ, měla jsem i jiné myšlenky, rodina už přestala mít furt blbé připomínky a začalo to být v pohodě. A potom se našel ten pravý.

  • Já měla první sex až ve 20 a s partnerem jsem už 14 let. Jsem ráda, že jsem nebyla tele, co se vyspí s kdekým a nejlíp proto, že ostatní to mají za sebou. Každá jsme jiná, jedna správná cesta není, ale já taky souhlasím, že je lepší kvalita a ne kvantita.

  • Ve 20 letech, bylo to po půl ročním, vážném vztahu s mým bývalým. Toho rozhodnutí ale nelituju. Naopak. Vyčítala bych si, kdyby to bylo poprvé jenom kvůli sexu. Neříkám, že je špatné mít hodně zkušeností. Ale poprvé bych počkala na vážný vztah. Je to důležité pro tvou psychickou pohodu.

  • Moje poprve bylo 6 dnů před 16. narozeninami. V 17 jsem poznala svého manžela a jsme spolu 13 let. Takže v 19 jsem nelezla do postele s kde kým.

  • petulinkaa139.6.2018 9:30

    Tak ja naopak zastavam druhy názor, cim vic zkušenosti tim lip. Samozřejmě ne každý ma štěstí a natrefi. Ja jsem si toho nej prvního nemohla ani jinyho prat a bylo mi kousek pred 15.Pak jsem nějaký,, vztahy" mela, ne dlouhý, spíš jsem si užívala a v 18ti me to přestalo bavit a uz člověk neměl co nového zazit :-D no a chtěla jsem se usadit a začala si s manzelem. Jsme spolu 12let a nechybí a nelaka me nic, vyblbnuta jsem byla fakt dost! takže ja to mela tak, ovšem každému vyhovuje neco jineho.

  • Rebeca9.6.2018 10:42

    Co si pamatuju, střídaly spolužačky kluky už od základky, ale až někdy na gymplu jsem pak zjistila, že mají sice co dva týdny někoho novýho, ale panny přitom většinou byly klidně do 18. Já měla prvního chlapce v 17, tehdy mi to přišlo pozdě, zpětně si spíš říkám, že jsem měla ještě nějaký ten rok počkat. :)

  • Já poprvé v 21 a trochu toho lituji, partner nebyl ten pravý. Myslím, že má význam počkat, i když je doba nastavená jinak. S manželem jsme počkali až do svatby a stálo to za to.

  • Mě bylo 21 a 10m jsme spolu jen chodili, dotýkali se, mazlili, ale nic víc. Krásné to období, které lze vlastně zažít jen jednou, až mi to přišlo brzy, třeba pro mě se tím hodně změnilo, nejen na fyzické úrovni...Jsme spolu stále, už mi bylo 37 ;-)

  • zakewka9.6.2018 20:56

    První sex ve 14, první dobrovolný o rok později. . A divoké období se u mě střídají s klidnym dodnes. . Ikdyž už mnohem min a s divocenim už mám utrum. V postýlce mimino a já bez chlapa a bez sexu.. Leckdo by o mě mohl říct, že jsem k***a, ale je to můj život. Mam hodně vyhraněné co chci a mam rada. A je mi jedno jestli chlap nebo žena..

  • Ja som bola v puberte mentálne dosť vyspelá oproti mojim spolužiakom a tak som mala pocit, že aj s týmto by som sa mala už poponáhľať. A vieš čo? Niežeby som sa tým denne trápila, ale vlastne to dodnes ľutujem. Viem, že môj život by bol úplne iný, keby som nechcela v tej dobe tak strašne so všetkým zapadnúť - s cigaretami, alkoholom, sexuálnymi skúsenosťami. Vlastne som potom ani nevedela, ako sa k tomu postaviť, mala som nízke sebavedomie, depresie, chlapom som ľahko naletela... Tak asi nechceš dopadnúť, takže potreby alebo nie potreby, vytrvaj v tom, v čo veríš.

  • Prvni sex v čerstvých 16letech s radobyvztahem na pul roku. Pak jsem mela vztah vzdy na dva roky.
    Kamarádka mela první sex ve 25letech a aj toho litovala, ze to nebyl "ten pravej".

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 206 otázek, kterým se dostalo 271 519 odpovědí a 409 719 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist