Kdy dělat řidičák?

Otázku položila: Martasek89 24.9.2012 13:43

Přemýšlím pořád nad řidičákem :) Pořád si říkám, že ho chci, pak že ne, že se těším, pak se zase bojím ... Každopádně ho dělat budu, protože bude potřeba. Ale nevím, zda ho udělat příští rok, tedy na přelomu zimy a jara 2013 - přeci jen hodně lidí ho chce schválně v zimě, aby se tolik pak nebáli, protože pak bych ho dělala až nejdříve na jaře 2015, takže bych pak čekala 2 roky. Vysvětlení - chci ho mít, než otěhotním, nevím, jak by mi v prvních měsících bylo a v těhu ho dělat nechci a pak bude mimčo, tak dokud budu kojit, tak to taky dělat nechci, tak tedy nevím :D

Asi bude nej teď přelom zimy a jara, viďte :D

Tak jsem se ptala manži, kdy tak má v plánu kupovat autí, tak stejně řekl, že vše bude řešit až na jaře, případně jak bude smlouva, aby se začala řešit hypo na stavění baráčku a k tomu koupě auta, což samozřejmě dříve nebude, zatím není potřeba. Tak bych ho dělala kdyžtak na jaře, v létě už je moc provoz, to bych nechtěla riskovat. Tak uvidíme, jak to tedy dopadne :)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Já bych určitě neváhala a začala hned :) Ikdyž na řidičák není nikdy pozdě, ale je dobré ho mít. Přítel ho bude dělat taky až koncem roku, aby ho měl po Novém roce, jelikož mám TP v únoru a sama se asi do porodky neodvezu :D

  • Přesně tak, také bych na nic nečekala. Já ho dělala ve 30 letech, v létě, za rok jsem porodila. Manžel ho začal dělat teď a bude, přesně jak píše Tacenta, aby mě případně odvezl do porodnice nebo za mnou přijel, protože u prvního mimča jsme tohle hodně řešili. ;-)

  • Já jsem si dělala řidičák v zimě, začala jsem koncem ledna a na začátku května jsem už měla řidičák :-D Určitě na nic nečekej a hurá do toho !!!!

  • petulinkaa1324.9.2012 15:28

    Zavidim :-) já řidičák nemam a hlavne ho nastesti nepotrebuji :-) manžel má řidičák 24 let a ja se ridit bojim,stejne auto potrebuje do práce,tak by mi bylo prd platny a ve meste s nim jezdit je blbost,takže mi nastestí ani nechybí :-) ale byt tebou tak jestli muzu alespon poradt tak prelom zimy a jara :-)

  • Hned ;) protože se chystá nějaká změna zákona, který říká, že by řidiči měli dostat řidičák jen na zkoušku a pak chodit nějak na přezkoušení a až po nějaké době Ti ho dají napořád. A taky se mají jezdit zkoušky na dálnici.

    A ohledně té zimy, náš učitel vždycky říkaj, že po městě stejně je břečka a né sníh a někdy třeba asponň nějdou vidět čáry na cestě :D

    A rozhodně bude lepší mít řidičák, než budeš mít mimčo, nebudeš závislá na autobuse, tahat kočárek po schodech do autobusu :) a normálně ho naložíš do auta a jedeš ;) je to pohodlnější :)

  • Já dělala řidičák letos na přelomu zimy a jara v čerstvých 18ti a v pohodě :) Vyhovovalo mi to, přes prázdniny jsem si mohla už jezdit autíčkem, jak jsem chtěla.

  • Čím dřív, tím líp!!!!

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 231 otázek, kterým se dostalo 271 617 odpovědí a 409 754 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist