Kdy bude po svatbě sex méně častý?

Otázku položila: Anonymní uživatelka #424848 27.5.2021 18:00

Letos mi bude 23 let a oslavíme 3.rok manželství. Zpočátku jsme si oba velmi intenzivně užívali sexu, ale po 3 letech bych večer uvítala někdy i jen posezení u filmu, u vína, delší večerní procházku a už bez sexu. Manžel má ale stále velkou chuť. Proto bych se ráda zeptala z vašich zkušeností kdy i muž nebude toužit po sexu každý večer. Děkuji!

Sex

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Myslím že se to nedá takto soudit, každý člověk a také každý vztah je jiný. Jsou období kdy je na sex větší či menší chuť.. To nemůžeš určit. Co ale můžete, tak si o tom prostě otevřene promluvit. Nejhorší co můžes udělat je ,,trpět,, to dál do té doby, než se ti sex tak zhnusi že už ho nebudeš chtít vůbec... Pomalu ale jistě vám to začne vztah nahlodávat a ničit... Takže bych volila otevřený rozhovor, kompromis... :-)
    Aby i on věděl a mohl se třeba přizpůsobit.. Myšlenky nikdo číst neumí :-) a jak už bylo psáno, může to být zrovna chlap kterého to tak brzo nepřejde :-)

  • macicekkajik28.5.2021 7:54

    Já bych to řekla asi takto. V tvém případě, až přestane mít na tebe chuť, tak je něco špatně.

  • letos 10 let manželé a 15 let spolu...stále aktivní:-D teda až na večery, kdy jsme prostě tak unavení, že dáme opravdu přednost spánku

  • Podle výzkumu je to zhruba 5 let, 136 dní a 7 hodin:-D No, každý člověk je jiný, každý má potřebu jinačí, takže těžko dřív. Třeba ho chuť na pravidelný sex nepřejde

  • Každý je jiný. Tohle téma si musíte probrat především jako pár. Můj muž nikdy na sex příliš nebyl, 1xtýdně stačilo. Pak přišli stresy v práci i soukromém životě a sex z našeho života vymizel úplně - nebyla chuť ani energie, stulení se se stalo příjemnějším.
    Pokud má manžel větší libido, je třeba mu říct, kdy je chuť a kdy ne a navrhnout oboustranně možné řešení. Pokud by došlo k přemáhání se, může se sex i manžel znechutit a nakonec celý vztah skončit.
    Někteří muži na svých ženách skotačí denně celý život, je to pro ně prostě uvolnění.
    Manželství by mělo být na základě vzájemné úcty a otevřenosti jeden k druhému. Držím palce, ať se jako pár dohodnete na kompromisů příjemném pro oba.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 149 otázek, kterým se dostalo 271 328 odpovědí a 409 599 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist