Kdo to je???

Otázku položila: Bývalá uživatelka #32605 21.12.2011 23:00

Ahoj holky, mám přítele, jsme spolu 5let, 2měsíce spolu bydlíme. Občas mi to nedá a nakouknu mu do smsek. Sem tam si s někým píše, má to uložené jako Honza Brno. Kdysi tam měl od něj zprávu: "Kdy pohoníme" předevčírem mu napsal: "Mám na tebe chuť"
Nevím co si o tom mám myslet. Myslíte že je možné že by byl i na kluky. Nebo že tak má uloženou nějakou holku? Jak mám přijít na to, kdo to je?

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • full.avl21.12.2011 23:19

    1. nemáš mu co lést do soukromí, však tobě by se to taky nelíbilo, kdyby on četl tvé smsky atd. Je to hnus, je to jeho soukromí, a ty mu v mobilu nemáš co "slídit". :)
    2. třeba jednou přišel na to, že mu takhle lezeš do telefonu a dělá si s tebe srandu přes nějakého kámoše.
    3. třeba je bi :D
    4. Přikláním se i k tomu, že má kámoše ze kterým se takhle baví normálně, někteří chlapi roupama neví co by, a baví se takto úplně normálně :)

  • Dle mého názoru je lezení do soukromí hnusné. Natož senout, na, tu máš můj mobil, půjč mi svůj a jdeme číst. Ono i když napíšeš něco, co nechceš, aby třeba našel, smažeš to a stejně on zjistí kulový. Přestaňte si to číst, věřte si a pokud si nevěříte, tak spolu nebuďte. Kolik lidí má bejvalé a baví se s nima. To je snad hřích ? Pokud by s Tebou být nechtěl, tak s Tebou není ...

  • Já bych si myslela, že má pod tím jménem uloženou nějakou holku. Pochybuji, že by tohle byli jen klučicí řeči a nebo že by byl na kluky. Co takhle zkusit na to číslo zavolat, ať v tom máš aspoň jasno, jestli je to holka, nebo kluk. To bych udělala já, jinak by mě to furt hlodalo.

  • No spíš sou to klučičí srandičky :D. Ale pokud ti to nedá tak si o tom sním nenápadně promluv že si potřebovala napsat mámě a najela si pak omilem na ty smsky nebo něco podobnýho, ale počítej stím že si tím uděláš asi trochu zle. A nebo to sleduj dál ;-). Osobně bych se přikláněla k tomu že je sou to jen srandičky ;-). Musela by to být pěkná děv... kdyby psala něco takovího a kluci píšou něžnější jako gayvé ;-)

  • Taky si myslím, že to jsou klučičí srandičky, na holku je to dost drsné. Jestli bych ale přítelovi řekla, že se mu dívám do telefonu, to asi ne, myslím, že by u nás bylo hodně zle.

  • Muj přítel má jako kamaráda napsanou bývalku. Včera jsem to zjistila. Měli byste si promluvit.

  • Možná mě ukamenujete, ale já jsem s přítelem 3 roky a máme to tak jakože můj mobil-tvůj mobil, neříkám, že mu ho prohledávám každý měsíc nebo dva, ale když se náhodou koukneme, tak se koukneme a to s čistým srdcem můžu říct, že si věříme a to, že se koukneme do telefonu nevidím jako důvod, že bychom si nevěřili.

  • Docela by mě zajímalo za co dostávám mínus :-(

  • Ja to jednou udelala a byla jsem prekvapena jako ty?? Rekla jsem to priteli a dodnes to mam na talirku. Od te doby to nedelam, protože co oci nevidi srdce neboli,..... Ale taky si nekdy zvednu sebevedomi. Na jednu stranu te chapu a ted se budes jen trapit, lézt mu tam casteji, tak bych se ho asi zeptala. Kecy ze kdyz si lide neveri, tak spolu nemaji byt at si nekdo necha. Kazdy ma jiny vztah, kazdy vztah je jiny a zalozeny na necem jinem, nejsou vsechny vztahy na duvere. Pokud nekdo 100% duveruje, tak at duveruje a neprohledava. Mozna ti 100%ni důverivci jsou ti co jsou nejvice podvadeni,ale to je jina - z vlastni zkusenosti. Kazdy je prece jiny.
    Já osobne si myslim, ze to neni kamarad. Preju at to brzy vyresis. To tu zase bude mínusů za tuto odpoved.

  • Myslím si, že aspoň jednou každá nakoukla do přítelova mobilu, ten můj si bohužel sms maže :DD, já to dělám spíš z nudy, věříme si, každopádně kdybych na tohle přišla asi bych se ho na to nějak zeptala (nedalo by mi to), na druhou stranu, kdybys ty např. někoho měla - nechávala by sis sms-ky od toho dotyčného v telefonu??? obzvlášť, kdyby to nebyl milenec, ale milenka??? já teda rozhodně ne (jistota je jistota), takže mají asi holky pravdu, že Tě jenom zkouší :)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 206 otázek, kterým se dostalo 271 519 odpovědí a 409 721 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist