Kdo platí?

Otázku položila: Anonymní uživatelka #64155 7.10.2012 21:24

Ahoj holky,
bydlíme s přítelem od sebe daleko, takže za ním jezdím na víkend, na den, na pár dní, podle toho, jak to jde. Teď jsem jezdila vždycky já za ním, ale teď jsme se dohodli, že to budeme střídat. Když jsem u něj šli někam na oběd, atd., platil on, ale teď, když přijede on, tak nevím. Mám platit já, když on přijel? Nebo napůl? Jsme spolu teprve pár měsíců, oba jsme studenti, oběma nám je přes 20 a oba bydlíme u rodičů.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Myslím, že ten trend že vše platí "chlapi" už pomalu ustupuje, a já osobně se domnívám, že je to správně. Především ve vaší stejné situaci (oba studenti, bez příjmu) bych volila, že si každý platí sám za sebe, čas od času že vzájemně pozvete (jednou tvůj přítele tebe a pak zase ty jeho), třeba když je nějaká významnější událost, výročí...Ale zcela jistě bych to nenechávala vše na tvém příteli.

  • Myslim, ze je to o domluve. Jednou plati on, jednou ty, jednou napul. Zalezi taky, jestli s tim bude souhlasit, jsou panove, kteri jsou hrdi na to, ze mohou zaplatit, takze mu to proste nabidni (driv nez prijde obsluha, aby prave nedoslo k poslapani hrdosti :)) a uvidis, co on na to. Take jsou tu takovi, ktere prestoze radeji zaplati sami, ve skrytu je hooodne potesi, ze jim zaplaceni nabidnes. Takze opravdu neres nevhodnost nebo nejake povinnosti a deleni se spravedlive. Je to proste na vas, jak se rozhodnete, ze vam to vyhovuje. ;)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 207 otázek, kterým se dostalo 271 537 odpovědí a 409 723 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist