Kdo me povede k oltáři??

Otázku položila: Anonymní uživatelka #53405 3.1.2012 23:28

Ahoj holky, mam takovy malinkaty problem. Mam rozvedeny rodice, s otcem jsem nikdy nemela dobra vztah, takze na 100% vim ze na moji svatbu neprijde. CHtela bych aby me k oltari vedla mamka, myslite ze to nebude divne??

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Kamaradku vedla mamka, a to na svatbe otec pritomny byl. Divne to urcite nebylo. ;)

  • Je to tvoje svatba, tak si to udělej podle svého a na ostatní se neohlížej. ;) Je to tvůj velký den! ;)
    Rodina, dobří známí budou vědět, proč tě vede maminka, a ostatním to může být jedno, ne? :)
    Přeji krásnou svatbu podle tvých přání a snů! :))

  • Určitě ne, jen ať tě maminka doprovodí :o)

  • ahoj, nebo můžete s nastávajícím dojít k oltáří spolu. i takhle se to dá udělat :-)

  • full.avl4.1.2012 13:24

    mého švagra vedla k oltáří jeho sestra :) a divné to nikomu nebylo. Na lidi se vykašli, je to tvá svatba. Dám teď příklad. Kdyby tvůj otec zemřel, tak by Tě vedla také máma, nebo nějaký jiný člen rodiny ne_? Beztak určo na svatbě budete mít jen členy rodiny ne? a pár přátel, známé které vědí jak to u vás v rodině je. :)

  • Mě vedl bratr:) Otec mi zemřel. Ale mamka bude taky dobrá:) Je to tvá svatba, jen jestli ji budete mít v kostele, tak si nejsem moc jistá, jestli se to smí. Jinak je to jedno;)

  • petulinkaa134.1.2012 0:27

    Presne tak,pokud s otcem nevychazis dobre,tak to holt nepujde a povede te mamka :-)

  • úplně tě chápu, mám úplně stejný problém, rodiče rozvedený, a s otcem mám vztah na bodu mrazu. Momentálně neřeším téma svatba, ale do budoucna vím, že ho určitě zvát nebudu, protože o něj nestojím stejně tak jako on nestojí o mě. On mě také na tu svoji druhou nepozval. Určitě by mi nebylo blbý nebo zvláštní, kdyby mě mamka vedla, i když možná bych byla radši, kdyby mě vedl buď děda, nebo mámy přítel :)

  • Ja sla k oltari sama. Tatka mi zemrel, kdyz jsem byla mala. Nechtela jsem, aby me vedl nejaky jiny muz jen kvuli tomu, ze u nas je to tak zavedeno. Ta chvile mela byt jeho a kdyz neni sla jsem sama.

  • Martasek894.1.2012 9:05

    Mě vedl děda :) Naši jsou též rozvedení a otec o mě ani ségru nejevil zájem. Mohli jsme jít hned se ženichem spolu, ale to já nechtěla a chtěla jsem, aby mě ani ženich neviděl a čekal až u oltáře :) A proč děda ? Od mala jsem mu běhala za zadkem a pořád jsem mu pomáhala - hrabat pokosenou trávu, když brousil kosu, byla jsem s ním, byla jsem jeho ocásek :D

  • A mamka nemá přítele? Zdá se mi to divné, aby tě vedla maminka. Já bych byla pro dědu, strýce, kamaráda... a nebo bych šla rovnou ještě s přítelem, následně manželem.

    Hodně štěstí vám přeju, ať jste spolu šťastní a dlooooooooooouho :)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 216 otázek, kterým se dostalo 271 564 odpovědí a 409 748 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist