Kdo je natvrdly

Otázku položila: Anonymní uživatelka #398599 6.6.2019 23:04

Holky prosím vás .... když řeknu chlapovi ( workoholikovi) , ze mě nejde o barák o peníze o majetek ale ze mi jde o něho a on mi řekne ze jsem natvrdla kráva , ze kdo jiný by platil hypotéku než on.

Jsem blba a najivni já nebo už je tak posahany on.

Nevim co si o tom mám myslet .

  • 07.06.2019 13:49:28 - full.avl změnila kategorie otázky

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • macicekkajik7.6.2019 8:19

    V dnešní době je to těžké. Pokud máte hypotéku o to víc. Nikdy nevíš a neuvědomuješ si to, že může partner přijít či o práci nebo může onemocnět a problém je na světě. Ty to vidíš z jiného pohledu než on. Je to chlap a chce se o vás postarat, aby jste se měli dobře. Nadávka nebyla zrovna pěkná a to bych si líbit nenechala. Priority si musí určit on sám, zda chce více peněz a nebo být s rodinou.

  • Těžko říct, když neznáme souvislosti, ale mě osobně by dost zarazilo už jen, kdyby mě nazval "natvrdlou krávou" (na důvodu až tak nesejde). S partnerem jsem 7 let a neříkám, že se tu a tam nechytneme, ale v podobném duchu jsme se nikdy nečastovali.

  • S takovými lidmi nepohnes, protože mají v hlavě že musí uživit vše a ještě aby popř bylo až se to bude hodit. Ale neuvědomují si na úkor čeho, co díky tomu ztrácejí.. Je posahany on. Bohužel nás takových je víc co to zažívají /zažili a nejsme jediní 😪

  • Jde o to jak se ten workholusmus projevuje. Jak moc je v praci?
    Jinak souhlasím s tím, že ta nadavka by se mi vůbec nelíbila.
    A přidám jednu zkušenost od kamaráda. Tak 2 roky byl takový, že hodně času věnoval práci. Jeho zene se to moc nelíbilo. Po 2 letech měl rozjeté podnikání a spoustu času na rodinu, dovolené apod.i určitou nezávislost, kdy se mohl bez problémů uvolnit.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 196 otázek, kterým se dostalo 271 482 odpovědí a 409 676 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist