Kde sehnat sukně a šaty vel. 44-48

Otázku položila: Anonymní uživatelka #387369 20.8.2018 9:35

Zdravím,
Chtěla bych poprosit o radu ohledně toho, kde sehnat šaty nebo hezké sukně pro baculatější postavu teď na léto.
Je mi 19 a už si upřímně připadám dost blbě, že každý den nosím kratší kalhoty a k tomu tričko. Jelikož se pokouším hubnout, tak jsem si sice řekla, že si nic kupovat nebudu za trest, ale opravdu musím teď říct, že si něco koupit potřebuji.
Šaty jsem nenosila, kromě plesů apod.,už několik let a tak ani nevím pořádně, jakou mám velikost.
Byla bych ráda za tipy, jaké sukně či šaty nosit. Mám širší boky, větší stehna a bříško (a k tomu bohužel ne moc velká prsa 😅).
Byla bych ráda spíše za tipy na kamenné obchody, ale budu ráda i tak za každou radu.
Předem moc všem děkuji 🙂

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Mam velikost 52-54 a dle strihu i 56 nebo 50. Musis si to stejne "vyzkouset" ale ja nakupuju na bonprix pripdne v kiku. Kdyz chces saty, doporucim ackovou sukni. Postavu mam podle popisu stejnou jako ty. Vsude neco, ale prsa hledej lupou. :-D

  • Já mám teď velikost 44-46 a šaty jsem naposledy kupovala v H&M, C&A, Kik, Lidl - velikost kupuji 44 nebo XL (občas XXL). Taky hodně záleží na střihu, někdy mi je oblečení volnější a jindy škrtí, chce to vyzkoušet. V tom H&M jsem si nakoupila několik šatů z kolekce Basic, sice obyčejné, ale taky hubnu a nechci vrazit tisíce do něčeho co budu mít na jedno léto (snad :-D).

  • gluzka20.8.2018 17:31

    Já nejvíc utrácím v Lindexu (podle toho množství, jak jsem nedávno procházela šatník) už od "pravěku" :-D, takže mám i starší kousky, do nichž se teď nevejdu, protože jsem vzrostrla na velikost 48-50. A jak píší holky HMko, Cáčko, Lidl e-shop (koukám jim na tabulky, než to objednám (ke každému zboží tam stejně dávají hned reklamační formulář, což mi přijde fajn) a ZOOT (taky koukám na tabulky, protože každá značka-jiný rozměry). Ještě ségra pokukuje většinou po takových stránkách jako je vinted.cz apod. myslím, že dneska je toho hodně, kde nabrat inspiraci i hadříky za pár kaček, jen člověk musí pořád koukat a zadaří se i ty slevy.

  • MagdaRadilka818.7.2023 6:09

    Na internetu seženeš všechno, co potřebuješ. Stačí to jen zadat do Google. Navíc si můžeš vybrat, kolik za ně chceš utratit. Je to tak lepší než chodit po obchodech. Já jsem si vždycky v jednom něco koupila a pak jsem v druhém viděla ještě hezčí a kolikrát i levnější oblečení, tak jsem byla akorát naštvaná :-D . Já jsem si navíc i oblíbila slevové kupóny z https://slevovykupon.net/ , takže nakupuju v obchodech, kde je můžu použít.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 205 otázek, kterým se dostalo 271 507 odpovědí a 409 712 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist