Kde najít introvertního kluka?

Otázku položila: Anonymní uživatelka #370638 9.3.2017 20:14

Ahoj holky, ráda bych si vyslechla vaše rady. Je mi 19 a chtěla bych si po delší době konečně zase najít kluka, protože už se cítím hodně osamělá a co si budem povídat, trochu na mě jde jaro :D. Někoho si najít by asi nebyl takovej problém, protože například na diskotékách nebo jiných podobných akcích je kluků plno. Problém je ale v tom, že toužím po úplně jinym typu kluka. Jsem docela introvertní, a i když občas vyrazím s kamarádkama někam pařit, tak se stejně cítím mnohem líp sama zalezlá v pokoji s knížkou v ruce. Ti namyšlení blbečci co většinu času tráví v posilovně, balením holek nebo gelováním vlasů mě rozhodně neberou a z vlastní zkušenosti už vím, že s podobnými typy ani nejsem šťastná. Toužím po hodném klukovi, který třeba ani nemá moc kamarádů (taky jich totiž moc nemám), je tichý, stydlivý... Prostě po někom kdo si mě bude vážit na 100%, protože pro něj budu jedinečná. Zní to trochu románově, ale snad chápete co tím myslím. Takže bych se ráda zeptala, kde takovýho kluka najít? Takovýhle typy právě v baru asi nenajdete a na mojí střední nikdo takový bohužel neexistuje (věřte, znám je všechny). Sportovně nejsem vůbec nadaná, takže žádný zajímavý koníček kde bych někoho takovýho mohla potkat taky nemám (a můj typ kluka myslím taky nemá :D)...
Předem děkuju za rady :)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Najít introverta by nemělo být tak těžké - vzhledem k tomu, že tento typ temperamentu se hodí na cca třetinu populace. Uzavřenější typy se budou vyhýbat davům - hledala bych je třeba v knihovně, v čajovně, případně v zájmových sdruženích točících se kolem přírody, vesmíru, turistiky, techniky, počítačů atd.
    Snad bych jen byla opatrná s definicí slova "hodný". Tichý a stydlivý kluk bez kamarádů není zárukou "hodnosti" a už vůbec ne toho, že si Tě bude vážit na 100% - pozor na zamindrákované jedince, kteří se po prvním dojmu plachého zamilovaného romantika mění v despotické manipulátory.
    Naopak - to, že je kluk extravert neznamená, že nemůže být hodný a že pro něj jeho holka nebude jedinečná.

  • Ahoj, jsem na tom stejně. Vždycky mě přitahovali tišší kluci, kteří se moc nepředvádí, jsou takoví tajemní :-D plus jsem na vysoký a hubený. No a představ si, přesně takovýho jsem potkala na akci, kde se zadarmo rozdávalo pivo (kolej roku) :-D Ani ve snu by mě nenapadlo, že zrovna tam jej najdu, je to opravdu o náhodě, takže i na party můžeš na takového narazit. Nehledej, láska si tě najde sama :-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 206 otázek, kterým se dostalo 271 519 odpovědí a 409 720 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist