Kde najit chlapa?

Otázku položila: Anonymní uživatelka #410191 1.8.2019 13:42

Ahoj holky,kde najit spravneho -normalniho chlapa pro rodinu a normalni rodinny zivot ?nepotrebuji zadny luxus atd..chci jen zit obycejny zivot v poklidu:(kde jste ty vase muze nasli ze tolik z vas ma manzelstvi nebo partnery s detmi a v ,,pohode,,zijete kazdodenni zivoty?Kde najit takoveho muze co se o zenu a rodinu dokaze postrat ?Neboji se si treba i deti s partnerkou adoptovat a starat se?Kde?:(omlouvam se za chyby ....

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • KatieD1.8.2019 14:05

    Já mám zkušenost, že když jsem urputně hledala, potkávala jsem samé s prominutím blby. Pak, když jsem se naučila žít sama a nechala všemu volný průběh, přišel manžel :-) znala jsem ho z minulosti od videni a po letech jsme na sebe narazili na seznamce a bylo to :-) přeji hodně štěstí :-)

  • my se potkali v letadle :-D seděli jsem asi hodinu a půl vedle sebe :-) už je to víc jak 14 let..tím chci říct. že přijít to může kdykoli a kdekoli..ale v zásadě když to člověk vůbec nečeká a ani nemá v plánu někoho zrovna potkat :-D

  • Ve skautu, znali se spoustu let a jen tak se bavili. Pak jsme jeli s partou na hory a od 19. let jsme spolu. Už dvanáct let. Miluji na něm tu vnější i vnitřní krásu, humor, dobrotu, pracovitost, ..
    Je to muž mého života. Zasadili jsme strom, stavíme dům a jednou snad i toho syna zplodíme :-)

  • zanyT1.8.2019 15:43

    S manželem jsme se poznali přes internet. Slovo dalo slovo a jsme spolu krásných 13 let, v manželství 7 let. Máme jednoho synka a druhé mimi na cestě. I když nebyl úplně můj typ, tak jsem mu dala šanci a je to nejlepší manžel a táta na světě. Někdy je třeba zkusit i někoho, kdo třeba není vyloženě váš princ snů, ale obyčejný chlap. Mě i kamarádce se to osvědčilo. Obě žijeme spokojeně.

  • Doporučuji tuto knihu: https://www.dama.cz/clanek/tajna-pravidla-jak-najit-bajecneho-manzela

    Našla jsem a kámoška, co mi knihu doporučila a vlastně každá, kterou znám a četla knihu, našla taky ;-) není to nějaký návod na hledání, mně pomohlo najít samu sebe a dostatečně si sebe vážit, aby nějaký blboun v mém životě neměl šanci :-p

  • Francy1.8.2019 16:35

    My se poznali ve frontě na pivo na vysoké :-D Jsme spolu 4 roky, 3 roky spolu bydlíme. Máme za sebou i nějaké mráčky na jinak modrém nebi, ale věříme, že to, co je rozbité se dá opravit, nikoli vyhodit :-) A opravdu platí, že láska Vás potká jen tehdy, když to nečekáte. Teprve až budete spokojená se svým životem, objeví se někdo, kdo ho s vámi bude sdílet. Aneb skvělý partner je jen třešnička na dortu skvělého života ženy :-)

  • Mě si muž našel v obchodě, kde jsem pracovala-prodávala. No, moc zákazníků tam zas nechodilo a byla jsem tam často sama, fakt taková v koutku zastrčená. Každopádně jsem to před tím docela řešila, samotu a tak, zkoušela nějaké inzeráty, ale najednou to přišlo tak nějak nenápadně úplně samo, aniž bych si toho všimla! Snad proto, že mě ani nenapadlo, že je to ON, byl na můj vkus o dost starší (o 7let), ve 20ti jako nepolíbené panně mě ani na mysl nepřišlo (třeba v inzerátech) hledat až v takové věkové kategori, snad i proto jsem s ním byla i přes mou introvertní povahu uvolněná, dokonce jsem takový pohodový a otevřený pocit ještě nikdy před tím nezažila..čas jsem ho brala jen jako nejlepšího přítele, s kterým jsem si konečně rozumběla jako ještě nikdy s nikým, i když jsme každý jiný, mohli jsme si povídat, diskutovat o všem, s ním mi mlivení najednou šlo samo!...Nejsme bohatí, ale žijeme spolu právě ten normální život, máme krásné čtyři děti 2-14let... Když si pomyslím, jak jsem se kdysi cítila beznadějně, protože ksem se cítila tak jiná a neustále nezapadající do žádného kolektivu, naprosto marný případ, který se neumí ani pořádně vyžblepnout...

  • S takýmto prístupom nikde a nikdy. ;-) Ako tu už bolo napísané, v prvom rade musí byť človek spokojný sám so sebou a aj keď je single.

  • Ahoj, my jsme se poznali přes internet. Pak jsme se sešli a byla to láska na první pohled :) Jsme spolu už skoro 3,5 roku. Oba cítíme, že je to ono. Plánujeme společnou budoucnost, bydlíme spolu, plánujeme domek, svatbu, děti (přítel děti nikdy nechtěl, když jsme se poznali, začal to brát jako možnost a teď slyším každou chvíli, jak o nich mluví, jak kdyby bylo daný, že je mít prostě budeme :D ). Teď je mi 20 a příteli 25.
    V poslední době slyším od hodně lidí z okolí, že se s partnerem poznali přes internet. Asi už je jiná doba. I když jdou lidi ven, furt čumí do mobilu. Ale už se mi taky stalo, že mě na ulici oslovil kluk a někam mě chtěl pozvat, ale smůla :)

  • blackmary1.8.2019 18:14

    Já jsem nynějšího přítele poznala taky přes net byla jsem po 4 l vztahu 3-4 měsíce sama když mi neznámý muž napsal na jednu sociální síť..zjistila jsem že je Slovák že žije cca 7 min ode mně 😉že je havíř.. tak druhý den jsme si dali setkání a od té doby jsme spolu..byl jeden mini mráček v době jeho rozvodu my se poznali 30.5 a on měl rozvod 28.9 na Slovensku... kdy bylo na něj tlačeno rodinou ať si to ještě rozmyslí a trochu znejistel ale pak to rozsekl a věřím že mi jej do cesty poslal můj taťka jelikož taťka zemřel :'-( náhle 22.6 tak jsem je spolu ani nestihla seznámit a od pohřbu přítel
    po odpolední směně přišell ku mne domů a už zůstal..přestěhoval si věci a jsme spolu víc jak 4 r.. překonali jsme zle i dobré a jsem ráda že je vedle mě.. obyčejný chlap na kterého se mohu spolehnout..žádný krasavec ale v našem věku už za krása trochu rychleji .já 45 on 48

  • My jsme se seznámili v církvi, kam jsme oba chodili.

  • Pie.com.key1.8.2019 21:26

    Jééé, já fajn chlapů znám třeba hodně :) já nevím... není to jen o úhlu pohledu? O tom, co která považujeme za důležité? Čeho si na druhých všímáme? Zda člověka dokážeme ocenit? Ale abych ti odpověděla. Já toho svého potkala jako puboška před šestnácti lety na dovolené. Pak jsem se skoro deset let neviděli a teeeď...čekáme chlapečka :) a je to tak báječný chlap, že mi z toho puká srdce, že je jen pro mě :D zato jsem po sobě nechala obzlášť povedené ex, ač jsem se s nimi rozešla, stále je považuju za skvělé chlapy, bez ironie ;)

  • s manželem jsme se poznali v práci, jezdil pro firmu kde jsem pracovala :-) a dali jsme se dohromady v momentě kdy jsem řekla, že už žádného chlapa nechci :-D jsme spolu 13 let z toho 11 let manželé a máme dvě děti. Opravdu to může přijít kdykoliv a hlavne to přijde nečekaně a to doslova, jak budeš hledat a cíleně po někom jít, většinou to nevyjde.Každý ten protějšek máme, jen je otázka kdy se ti dva sejdou a kdy se sejít mají ;-)

  • venysek4.8.2019 7:07

    S manželem jsem se seznámila na badoo. Bylo to už v poslední fázi, kdy jsem badoo měla už jen tak ze setrvačnosti, protože je tam hromada divných lidí. A najednou se ozval on. Neposílal mi žádný nežádoucí fotky, nijak extra si se mnou nevypisoval a prostě jsme se domluvili, že se sejdeme. A pak jsme se scházeli pravidelně a přátelsky a pak už se to prohloubilo. Ano, platí to, že ve chvíli, kdy to nejmíň čekáš..

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 149 otázek, kterým se dostalo 271 330 odpovědí a 409 601 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist