Kaše na dobrou noc

Otázku položila: Verunka000 20.8.2013 10:25

minulý týden jsem dala poprvé kaši na dobrou noc od sunarky rýžovo-kukuřičnou na druhý den ho bolelo docela bříško, od té doby jsem radši nedávala, mám změnit na jinou kaši nebo třeba zkusit udělat řidší? jo a moje kamarádky dávají kaši přes flašku, že je to pohodlnější, je fakt že jak sem malého okoupala a pak jedl tu kaši byl celý od kaše a mohla jsem koupat znova, jak to ěláte vy? děkuji

Jo a zapoměla jsem že jsme na nutrilonu, nemám třeba zkusit dát kaši od nutrilonu?????

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • taky krmim flaskou ze je to pohodlnejsi.jinak ja kasi varim doma.... dam varit obyc. ryzi (3 lzice staci na cca 300ml kase asi je toho i malicko vic) do vody na pul hodiny a pak ji rozmixuju s mlikem aby to bylo tak akorat (kazdy miminko ma radsi neco jinyho a do flasky je lepsi vic tekuta nez na lzicku).na gastroenterologii mi doktor rekl ze na vareni muzu pouzit normalni kravsky mliko,nekdo ma hodne mlika a dava vlastni odstrikany....

  • petulinkaa1320.8.2013 11:17

    tak ja maly pridavam do mlika kasi,ale furt je to spis mliko nez kase,jen hutnejsi,ale davam pres flasku,jen jsem zvetsila dirku v savicce,mam savicku i na kase,ale to uz musi byt hustejsi kase jinak je to na malou hrrr co ji davam zatim,davam pohankovou od Hipp a super,ryzova od Nestle ji hlavne nezastila,ale boleni briska my nezname,tak nevim,ale udelej spis ridší....az budu davat kasi lzickou dam vzdy po koupaní,koupaním dite opet trochu vyhladoví,ale to nevim kdy nastane,spis az mala bude sedet tak ji to zacnu davat lzicku a opvravdu hutnou kasi.

  • tak já s kašema začla od půl roku (do té doby sme plně kojili) a dáváme lžičkou - přes dudlík je potřeba velmi řídká, a také ne všechny druhy jsou určeny pro krmení z láhve.
    po nějaké době sme přešli na systém, že se malej nají (cca v 19h), a pak za půl hodiny se vykoupe a převleče do pyžamka a dokojí (případně jen čajík/voda) a jde spát. měli sme taky problém, že po dojezení kaše byl jako čuník (a tomu by ani pití z láhve nemuselo zabránit).
    ale ne každému mimču kaše sednoua bříško je klidně bolet může. je třeba k nim dát dostatek tekutin.

  • Nás po Sunarce taky bolelo bříško i měla trošku průjem, tak od té doby dávám obilnou od Hippu nebo kaše s mlíčkem od Nestlé. Hlavně aby v tom nebyl cukr, ten kvasí ve střevech a některý mimča to špatně snáší.
    Tio zapatlání jsem taky řešila lahví, hlavně ze začátku, teď už mi papá krásně lžičkou, takže se neušpiní, pomalu ani bryndák není od kaše. Tak počkej až se pořádně naučí lžičkou a do té doby dávej večer mlíčko s kaší od Nestlé (nebo něco podobného) z lahve. To je moje rada, ale znáš to, 100 lidí, 100 názorů :-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 225 otázek, kterým se dostalo 271 595 odpovědí a 409 751 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist