Kartářky ... vztah v práci ... ale v ženském kolektivu?

Otázku položila: Anonymní uživatelka #97039 14.1.2014 15:40

Ahoj, "podlehla" jsem výkladům karet a tak jsem si nechala asi u pěti různých kartářek výklad na vážný vztah (jsem nezadaná), jestli mě do cca 1 roku čeká. No a kupodivu všechny mě napsaly vesměs to samé, tj. že ano, že k seznámení by mělo dojít přes práci, že by ten dotyčný měl mít něco společného s prací.
A tak se vás ptám ... myslíte, že se tomu dá věřit? A hlavně, pracuji v ženském kolektivu, nemáme tam ani jednoho chlapa (pracuji v soc. službách). To mě trošku nejde do hlavy, tak si říkám, že asi nemají pravdu.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Nevím, co přesně v sociálních službách, ale nějaký kontakt s klienty atd. nemáš? Já jsem si výklad nikdy nenechávala dělat, ale z blízkosti vím akorát o mamce. Ta si kdysi za mlada nechala vyložit karty a dozvěděla se, že bude mít 3 děti. Nikdy tomu nevěřila, protože měla 2, to jí stačilo... A těsně před přechodem otěhotněla a ze zdravotních důvodů musela na potrat... A od té doby už tomu docela věří. Ale asi bych moc nechtěla nic vědět předem...
    Tak ať ti to vyjde a nějaký šikovný chlap se najde ;)

  • ahoj...já mám taky dobré "skore" 3 kartářka a 1 numeroložka. všechny řekli, že se budeme stěhovat.. no zatím marně čekám :-)

  • nějaký správce sítě :-D myslím, že potřebuješ přeinstalovat systém :-D

  • Ahojky, já byla u kartářky osobně jednou a jinak jsem si nechávala dělat výklady přes mail... Některé věci vyšli, některé ne..V jednom měla jedna naprostou pravdu, že vidí, že mi chybí dítě, že když si ho člověk nejvíc přeje, že to nejde, ale když to vypustim z hlavy, tak v roce 2014 budu maminka..to mi psala v roce 2012 a hle máme rok 2014 a za 7 týdnů mám termín :-) Jiná mi zas řekla, že přelom věku 26-27 budu mít dítě, ve 26 jsem otěhotněla, ve 27 budu rodit...co se týče práce, bydlení taky mi to vyšlo..., ale třeba pohlaví miminka mi jedna psala, že čekáme chlapečka a mýlka je z 20%...no a čekáme holčičku :-D Asi záleží na koho narazíš :-)

  • stát se může cokoliv, mě kartářka řekla, že bych se měla seznámit s partnerem v souvislosti s nějakou bouračkou. Vlastně ani nevím, jestli bych jakoukoliv bouračku chtěla zažít, jsem v autě denně a čeho se opravdu strašně bojím jsou právě jakékoliv nehody.
    Ale výklad mi bezvadně seděl na expartnera se kterým mám dítě. To byla trefa do černého a potvrdilo mi to to, co jsem si myslela. Vlastně i výkladem na dítě se trefila a to nemohla předem tušit, že má nějaké zdraovtní problémy. Popsala to velice věrně i s detaily, jak se to projevuje. Sama koukala, když jsem jí potom vysvětlila o co vlastně jde a že se trefila úplně přesně.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 232 otázek, kterým se dostalo 271 617 odpovědí a 409 754 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist