Kartářky a jiné čarodějky

Otázku položila: Bývalá uživatelka #56953 18.2.2014 16:41

Ahoj kočky, máte některá zkušenosti s kartářkou, jaké máte pocity?... Já se objednala k paní Kludské - chtěla jsem někoho, kdo má jméno. Byla jste u ní některá?

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Já byla u kartářky asi tak před 10 lety (bylo mi 22) a sdělila mi, že budu vdaná, budu mít barák a budu mít 1 dítě ..... Vdaná nejsem. Děti nemám a žiji v bytě ...... :-)

  • Ahoj, o tyhle věci se hodně zajímám, takže s tím (nejen s kartářkami) mám celkem zkušenost. Byla jsem u jedné a nic z toho co mi řekla se mi nesplnilo - ale jen díky tomu, že jsem nechtěla aby se to splnilo :-D takže tohle si člověk může sám ovlivnit...jinak minulost, přítomnost, kdo mi z rodiny umřel a kdo je nemocný a podobně věděla uplně přesně. Paní Kludská na mě moc dobře nepůsobí, osobně jsem u ní nebyla, ale měla jsem možnost potkat se s ní na jedné akci a nebyla mi vůbec energeticky po chuti.... ale to je asi otázka jiná.... Nicméně si myslím, že jsou tu mezi námi daleko lepší kartářky, které kolikrát nechtějí ani peníze (nebo jen to co dáš) jelikož to dělají kvůli poslání a ne pro prachy. Přeji hodně štěstí u výkladu ;)

  • 11jitka1118.2.2014 17:17

    ahoj, já byla u dagmar kludské - osobně nedoporučuju,protože když nemáš známý obličej, tak nemáš šanci, byla jsemu ní před 13lety coby 24letá ještě s kamarádkou a neměla jsem z ní dobrý pocit. Měla jsem tehdy dost problémy v manželství a ona, že t bude dobrý, že se to spraví a že budeme spolu a mít ještě 1 dítě(měla jsem tou dobou 1). výsledek do půl roku rozvod a nic z toho dalšího, co mi řekla nevyšlo a ještě jsem měla pocit, že jí zdržuju. není to jen má zkušenost, kamarádka tam byla taky a téměř podobné. Její sestra Alice je daleko lepší. a ještě je jedna kartářka v praze a jezdí i do berouna- u té jsem byla a můžu říct, že všechno, co mi před 4 lety řekla vyšlo a to jsem zase říkala, to nemůže vyjít. Kdyby jsi chtěla, tak ti můžu dát kontakt(nedělám jí ale propagaci, to jen má zkušenost). Ale jestli chceš Kludskou, tak opravdu radši Alici, bydlí ve stejném domě a je o hodně příjemnější. Dagmar na mě dojem neudělala:-(

  • Já jsem u kartářky byla, ale u jiné. To se mě vůbec nesplnilo! Byla jsem tam před 4 lety, říkala mě, že budu hodně cestovat, že budu mít kamaráda, se kterým to přeroste ve vážný vztah, budeme mít 3 děti. Necestuji skoro vůbec (pokud tím tedy nemyslela to, že cestuji do školy a do práce :-D ), žádného kamaráda nemám a děti také ne .. takže tahle byla úplně mimo. A to mě ještě chtěla dohodit souseda, že je prý o 10 let starší jak já, ale je chudák sám.
    A jinak si nechávám někdy výklady přes email a to teda musím říct, že od dvou kartářek se mě to splnilo!!

  • Byla jsem u kartářky jednou, před rokem (u jiné, než o které píšeš) a nejdříve začala mou minulostí a to jsem na ní jen zírala s otevřenou pusou. Popsala takové detaily, které jsem ani nikdy nikomu neřekla. Stejně to bylo s přítomností a budoucnost,...zatím se splnilo vše, jen ještě čekám na jednu věc, která je ale dlouhodobější a jak sama řekla,...třeba se dám jinou cestou a tím pádem by se to nesplnilo. Přece jen, osud si tvoříme sami.
    Ale mám s paní kartářkou moc dobrou zkušenost a už se chystám ji v brzké době znova navštívit. Byla velice milá, opravdu přesvědčivá a bylo mi u ní příjemně :)
    Ale taky záleží na osobě, které vykládá, protože tam byla i má kamarádka a paní ji hned řekla, že není otevřená a že skoro nic nevidí. U ní prakticky hádala 8-o Ale trefila se, že není kamarádka otevřená. Ona tomu moc nevěří a šla spíš "z hecu" :D

  • Já byla u Kludské 2x a pokaždé mi řekla to co se opravdu dělo - stěhování, problém s tchýní, cestování, změna práce... všechno klaplo. Dlouho jsem ale byla dost skeptická, když mi říkala, že se dočkám miminka.... a dočkala jsem se. Sekla se o rok. :-D Takže jestli to opravdu funguje, tak mě ještě čeká holčička :)

  • byla jsem u kartářky, ne u paní na kterou se ptáš a nesplnilo se skoro nic. nevím, jetsli bych ještě šla.

  • já vyzkoušela celkem 2 kartářky...od jedné se mi toho moc nesplnilo,ale od té druhé :) ..dozvěděla jsem se, * že karty jsou proměnlivé * že přepověď, která je na rok, může mít platnost jen i půl roku * že většinou vyjde 85% z její předpovědi.... :) a tak se stalo. Byla jsem u oné druhé paní dvakrát a vždy mi dobře poradila a pomohla a řekla co jsem chtěla vědět. :) a hlavně ! ....pomáhá tak lidem a nechce za výklad ŽÁDNÉ peníze ! :) proto jí nosím sypané čajíčky a nebo jiné drobnosti, které ji alespoň udělají radost. Takže já věřím a vím :)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 231 otázek, kterým se dostalo 271 617 odpovědí a 409 754 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist