Kapičky Lefax na bříško

Otázku položila: Bývalá uživatelka #34371 18.7.2012 11:44

Maminky chtěla jsem s ezeptat celou dobu jsme používali kapičky espumisan cca ty 3 týdny každým dnem po 5ti hodinách už z porodnice jsme šli s bolením bříška a trpěním na prdíky "kluk" a tak po 5ti hodinkách jsme dávali espumisan pak se začal hrozně kroutit i po něm a tak jsem si řekla,že šáhnu po kapkách Lefax ale zaráží mně jedna věc.Můžu mu je dávat taky každých 5h?V letáku je napsáno že se spí používat cca 3 dny pokud jinak neurčí lekář?Tohle mně trošku zaráží co myslíte?Můžu je podávat každých 5h jak jsme byli zvyklý?

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Martasek8918.7.2012 13:04

    Proč nezkusíš odvar z fenyklu? Vyjde rozhodně levněji než nějaké kapky.

  • sestřenice s nimi byla moc spokojená, ale nevím jak dávkovala. Ale - ne všem dětem pomůžou....viz. áš případ - u prvního syna zabraly po několika jiných přípravcícj až BABY CALm, u druhého syna ani jedny a holt sme to museli vydržet

  • Můžeš Lefax dávat tak, jak jste byli zvyklí, klidně před každým kojením :-) Je to prakticky totéž jako ten Espumisan...Tyhle kapičky nejsou návykové, a proto se mohou používat dlouhodobě, pokud jsou nadále potíže...miminku nijak neublíží :-) Můžeš zkusit pít fenyklový čaj a nebo čaj pro kojící, kde je fenykl taky obsažen, třeba se to zlepší ;-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 232 otázek, kterým se dostalo 271 617 odpovědí a 409 754 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist