Kamera v panelovém domě

Otázku položila: Anonymní uživatelka #421994 15.11.2019 15:08

Dobrý den,bydlím s přítelem v panelovém domě a na chodbě u vstupních dveří u schránek je kamera. Prosím,kdo má přístup k zaznamům z této kamery? Správce? Poskytne mi videozáznam určitého dne a hodiny? Máte někdo zkušenost?děkuji :)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Spravce, nebo by mel byt aspon schopny dat kontakt na toho, kdo zaznamy ma (treba bezpecnostni agentura). Jinak taky zalezi, jak casto se zaznamy mazou, nekdy i po 24 hodinach. A samozrejme k tomu musi byt padny duvod :-)

  • donalabuznice29.5.2020 17:33

    Ahoj, tak to tedy přesně nevím. My totiž máme zabezpečení v našem bytě řešeno trošku jinak. Nechali jsme si jej totiž udělat přímo do našeho bytu od https://www.rex.eu/hlidame-a-sledujeme/nemovitosti/zabezpeceni-bytu/ , takže nám záznam naší bezpečnostní kamery jde přímo do našeho mobilu. Ve vašem případě to bude fungovat podobně, jen je potřeba najít člověka co to ve vašem domě má na starost.

  • lucka1425.2.2022 17:43

    Zkusila bych kontaktovat správce případně majitele domu, někdo z nich by měl mít rozhodně k takovým záznamům přístup - my jsme bohužel nedávno také museli řešit vloupání do našeho domu, jenže díky tomu, že máme nainstalované bezpečnostní zařízení propojené do cloudového řešení od https://www.jablotron.cloud/ , tak jsme mohli sami předat záznamy Policii ČR.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 186 otázek, kterým se dostalo 271 431 odpovědí a 409 660 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist